וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות ג'ינג'ר

מתכון מאת: מאפיית נולה, מערכת וואלה

עוגיות ג'ינג'ר של מאפיית נולה. אפיק גבאי
עוגיות ג'ינג'ר של מאפיית נולה

מצרכים למתכון

  • לכ-30 עוגיות:
  • 110 גרם חמאה
  • 100 גרם סוכר
  • 120 מ"ל מולסה (להשיג בחנויות המתמחות)
  • 1 חלמון ביצה
  • 250 גרם קמח לבן מנופה
  • 3 גרם מלח
  • ½ כפית (2 גרם) אבקת אפייה
  • ½ כפית (2 גרם) סודה לשתיה
  • 1 גרם קינמון
  • ½ כפית (2 גרם) ציפורן
  • ½ כפית (2 גרם) ג'ינג'ר טחון
  • ½ כפית (2 גרם) אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר גדולה מקרימים את החמאה והסוכר עד שהתערובת נעשית רכה ואחידה.
  • 2. מערבבים פנימה את המולסה והחלמון.
  • 3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, המלח, אבקת האפיה, הסודה לשתיה, ואת כל התבלינים.
  • 4. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה עד שהבצק נהיה אחיד.
  • 5. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
  • 6. מחממים תנור ל- 175 מעלות.
  • 7. מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ בעזרת מערוך על משטח מקומח קלות
  • 8. קורצים בעזרת חותכני עוגיות את הבצק לצורות הרצויות.
  • 9. מניחים את העוגיות על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה עם מרווחים של 5 ס"מ בין עוגיה אחת לשניה.
  • 10. אופים את העוגיות למשך 8-10 דק', עד שהעוגיות יציבות למגע.
  • 11. מניחים לעוגיות להתקרר לגמרי על רשת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully