- 1. בקערת מיקסר גדולה מקרימים את החמאה והסוכר עד שהתערובת נעשית רכה ואחידה.
-
- 2. מערבבים פנימה את המולסה והחלמון.
-
- 3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, המלח, אבקת האפיה, הסודה לשתיה, ואת כל התבלינים.
-
- 4. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה עד שהבצק נהיה אחיד.
-
- 5. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
-
- 6. מחממים תנור ל- 175 מעלות.
-
- 7. מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ בעזרת מערוך על משטח מקומח קלות
-
- 8. קורצים בעזרת חותכני עוגיות את הבצק לצורות הרצויות.
-
- 9. מניחים את העוגיות על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה עם מרווחים של 5 ס"מ בין עוגיה אחת לשניה.
-
- 10. אופים את העוגיות למשך 8-10 דק', עד שהעוגיות יציבות למגע.
-
- 11. מניחים לעוגיות להתקרר לגמרי על רשת.