מתכונים חמים

עוגיות שלושת הג'ינג'רים

אלה עוגיות שגרמו לקרין גורן להתאהב בג'ינג'ר. המתכון (בשינויים קלים) הוא של ננסי סילברטון, מי שהיתה הקונדיטורית של מסעדת "ספאגו". כאן משתמשים בשלוש גרסאות של הג'ינג'ר: טרי, יבש ומסוכר. המרקם פריך בחוץ, רך ועוגתי בפנים. אם תפעילו הרבה דמיון ומעט נוסטלגיה,

מתכון מאת: קרין גורן ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

שורש גינגר

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-90-100 יחידות.
  • 220 גר' חמאה
  • 100 גר' סוכר
  • 120 גר' סוכר חום
  • 150 גר' מולסה (עדיף כהה)
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 1 1/2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 550 גרם קמח
  • 1/2 כף אבקת סודה לשתיה
  • 2 כפיות גדושות אבקת ג'ינג'ר
  • 150 גר' פקאנים קצוצים גס
  • 200 גר' ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק
  • לציפוי:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף קנמון
  • חצאי פקאן, לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר מקציפים חמאה עם שני סוגי הסוכר, מולסה ומלח. מוסיפים ביצים וג'ינג'ר טרי.
  • 2. בקערה נפרדת מנפים יחד קמח, סודה לשתיה וג'ינג'ר יבש, ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבבים פנימה פקאנים קצוצים וג'ינג'ר מסוכר.
  • 3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 4. בידיים רטובות יוצרים עיגולי בצק קטנים. נועצים בכל אחד חצי אגוז פקאן ומגלגלים בתערובת של סוכר וקנמון. מניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ-10 דקות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully