וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות שלושת הג'ינג'רים

אם תפעילו הרבה דמיון ומעט נוסטלגיה, הרי לכם דובשניות למתקדמים

מתכון מאת: קרין גורן, מערכת וואלה

שורש גינגר. מערכת וואלה
שורש גינגר

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-90-100 יחידות.
  • 220 גר' חמאה
  • 100 גר' סוכר
  • 120 גר' סוכר חום
  • 150 גר' מולסה (עדיף כהה)
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 1 1/2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 550 גרם קמח
  • 1/2 כף אבקת סודה לשתיה
  • 2 כפיות גדושות אבקת ג'ינג'ר
  • 150 גר' פקאנים קצוצים גס
  • 200 גר' ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק
  • לציפוי:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף קנמון
  • חצאי פקאן, לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר מקציפים חמאה עם שני סוגי הסוכר, מולסה ומלח. מוסיפים ביצים וג'ינג'ר טרי.
  • 2. בקערה נפרדת מנפים יחד קמח, סודה לשתיה וג'ינג'ר יבש, ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבבים פנימה פקאנים קצוצים וג'ינג'ר מסוכר.
  • 3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 4. בידיים רטובות יוצרים עיגולי בצק קטנים. נועצים בכל אחד חצי אגוז פקאן ומגלגלים בתערובת של סוכר וקנמון. מניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ-10 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully