- 1. טורפים ביצה, שמנת ואת האלכוהול, מנפים פנימה את הקמח והקורנפלור ומערבבים לבלילה חלקה. מניחים במקרר לפחות 10 דקות.
-
- 2. שוברים את טבלאות השוקולד לצמדי קוביות.
-
- 3. טובלים כל שתי קוביות שוקולד מחוברות בתוך הבלילה, כך שהיא עוטפת היטב את הקוביות ומכניסים לשמן הרותח בעזרת מלקחיים, צ'ופסטיק או מכניסים פנימה בזהירות בעזרת האצבעות. במקרה של המרשמלו פשוט טובלים בבלילה ומעבירים לתוך השמן. שימו לב שהמרשמלו מצופה היטב בבלילה לפני שנכנס לשמן הרותח אחרת הוא עלול לגלוש החוצה.
-
- 4. מניחים על ניייר סופג ובוזקים אבקת סוכר.