מתכונים חמים

סלט סלק אנדיב וחבושים

סלט חגיגי של השף אביב משה

מתכון מאת: אביב משה ,מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

ראש השנה של אביב משה במסה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 20 עלי אנדיב
  • 3 חבושים
  • 3 סלקים
  • 1 כוס אגוזי פקאן קלויים
  • צרור עלי רוקט
  • צרור עלי ריחן
  • 2 בצלי שאלוט פרוסים
  • 1 כוס גרגירי רימון
  • 1.5 כוסות סוכר
  • כוכב אניס
  • שמן זית
  • תימין
  • מלח
  • מיץ לימון
  • דבש

אופן ההכנה

  • 1. מתחילים בבישול החבושים - מחלקים אותם לשישיות, מניחים בסיר עם 1.5 כוסות סוכר, כוכב אניס ומים ומבשלים על אש בינונית כ-40 דקות.
  • 2. אופים את הסלק – מקלפים, מניחים על נייר כסף, מתבלים בשמן זית, תימין ומלח, סוגרים את נייר הכסף ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כ 40 דקות. מצננים וחותכים לשישיות.
  • 3. להרכבת הסלט – מערבבים את כל החומרים ומתבלים בשמן זית, מלח ומיץ לימון ומסדרים בצלחת.
  • 4. מזלפים מעל הסלט מעט דבש ומפזרים אגוזים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully