פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט סלק אנדיב וחבושים

      סלט חגיגי של השף אביב משה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ראש השנה של אביב משה במסה (אפיק גבאי)
      ראש השנה של אביב משה במסה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 20 עלי אנדיב
      • 3 חבושים
      • 3 סלקים
      • 1 כוס אגוזי פקאן קלויים
      • צרור עלי רוקט
      • צרור עלי ריחן
      • 2 בצלי שאלוט פרוסים
      • 1 כוס גרגירי רימון
      • 1.5 כוסות סוכר
      • כוכב אניס
      • שמן זית
      • תימין
      • מלח
      • מיץ לימון
      • דבש

      אופן ההכנה

      • 1. מתחילים בבישול החבושים - מחלקים אותם לשישיות, מניחים בסיר עם 1.5 כוסות סוכר, כוכב אניס ומים ומבשלים על אש בינונית כ-40 דקות.
      • 2. אופים את הסלק – מקלפים, מניחים על נייר כסף, מתבלים בשמן זית, תימין ומלח, סוגרים את נייר הכסף ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כ 40 דקות. מצננים וחותכים לשישיות.
      • 3. להרכבת הסלט – מערבבים את כל החומרים ומתבלים בשמן זית, מלח ומיץ לימון ומסדרים בצלחת.
      • 4. מזלפים מעל הסלט מעט דבש ומפזרים אגוזים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -