מתכונים חמים

פיצה – פיתה

ילדים תמיד ישמחו לפיצה, וההורים לעד יירתעו ממשך הכנת הבצק. רות אוליבר משמחת את שני העולמות ומכינה פיצה מהירה על לאפה עם תוספות וגבינת מוצרלה מותכת.

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פיצה פיתה (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • את המנה הזאת אפשר להכין גם על פיתה, אבל השוס בלאפה הוא שאפשר לגלגל אותה ולתת ביס בכל התכולה בו זמנית, ממש כמו שאוכלים שווארמה.
  • 2 פיתה לאפה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף רסק
  • 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות מרוסקות
  • 2 שיני שום
  • 1/2 צרור עלי תרד /רוקט
  • 1 בצל חתוך לעיגולים
  • 1 סלסילה של פטריות שמפיניון חתוכות
  • 2 כדורי מוצרלה טרייה
  • 50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 50 גרם פרמזן
  • מלח
  • פלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מערבבים בקערה קטנה רסק, עגבניות מיובשות, שום, מלח ופלפל שחור.
  • 3. מורחים על גבי הפיתות מפזרים מעט רוקט/תרד, בצל ופטריות, קורעים את המוצרלה עם היד מפזרים גבינה בולגרית ופרמזן מכניסים לתנור ל-8 דקות. עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב מעט. מגישים חם.
  • 4. אפשר לחלק לשמיניות, או לחצות ל-2 ולגלגל כמו לאפה ולהגיש חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully