פיצה – פיתה

ילדים תמיד ישמחו לפיצה, וההורים לעד יירתעו ממשך הכנת הבצק. רות אוליבר משמחת את שני העולמות ומכינה פיצה מהירה על לאפה עם תוספות וגבינת מוצרלה מותכת.

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה!
פיצה פיתה

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • את המנה הזאת אפשר להכין גם על פיתה, אבל השוס בלאפה הוא שאפשר לגלגל אותה ולתת ביס בכל התכולה בו זמנית, ממש כמו שאוכלים שווארמה.
  • 2 פיתה לאפה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף רסק
  • 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות מרוסקות
  • 2 שיני שום
  • 1/2 צרור עלי תרד /רוקט
  • 1 בצל חתוך לעיגולים
  • 1 סלסילה של פטריות שמפיניון חתוכות
  • 2 כדורי מוצרלה טרייה
  • 50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 50 גרם פרמזן
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מערבבים בקערה קטנה רסק, עגבניות מיובשות, שום, מלח ופלפל שחור.
  • 3. מורחים על גבי הפיתות מפזרים מעט רוקט/תרד, בצל ופטריות, קורעים את המוצרלה עם היד מפזרים גבינה בולגרית ופרמזן מכניסים לתנור ל-8 דקות. עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב מעט. מגישים חם.
  • 4. אפשר לחלק לשמיניות, או לחצות ל-2 ולגלגל כמו לאפה ולהגיש חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully