פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פיצה – פיתה

      ילדים תמיד ישמחו לפיצה, וההורים לעד יירתעו ממשך הכנת הבצק. רות אוליבר משמחת את שני העולמות ומכינה פיצה מהירה על לאפה עם תוספות וגבינת מוצרלה מותכת.

      5 מדרגים / 3.29 כוכבים

      פיצה פיתה (נמרוד סונדרס)
      פיצה פיתה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-2 מנות:
      • את המנה הזאת אפשר להכין גם על פיתה, אבל השוס בלאפה הוא שאפשר לגלגל אותה ולתת ביס בכל התכולה בו זמנית, ממש כמו שאוכלים שווארמה.
      • 2 פיתה לאפה
      • 2 כפות שמן זית
      • 1 כף רסק
      • 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות מרוסקות
      • 2 שיני שום
      • 1/2 צרור עלי תרד /רוקט
      • 1 בצל חתוך לעיגולים
      • 1 סלסילה של פטריות שמפיניון חתוכות
      • 2 כדורי מוצרלה טרייה
      • 50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
      • 50 גרם פרמזן
      • מלח
      • פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מערבבים בקערה קטנה רסק, עגבניות מיובשות, שום, מלח ופלפל שחור.
      • 3. מורחים על גבי הפיתות מפזרים מעט רוקט/תרד, בצל ופטריות, קורעים את המוצרלה עם היד מפזרים גבינה בולגרית ופרמזן מכניסים לתנור ל-8 דקות. עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב מעט. מגישים חם.
      • 4. אפשר לחלק לשמיניות, או לחצות ל-2 ולגלגל כמו לאפה ולהגיש חם.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -