- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2.מכינים את המלית: קוצצים את השקדים גס במעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהמרציפן ומעבדים עד קבלת תערובת פירורית ודביקה.
-
- 3. משטחים את בצק העלים על נייר אפייה, מסמנים עליו חלוקה לשלושה מלבנים שווים ומניחים ממלית השקדים במלבן המרכזי, מניחים על המלית את פרוסות המרציפן.
-
- 4. חותכים רצועות שוות משני צידי המלבנים החיצוניים, שנשארו מצידי המלית. מקפלים את השולים העליונים והתחתונים כלפי המלית.
-
- 5. מניחים את הרצועות על המלית לסירוגין זו מעל זו.
-
- 6. מברישים את הצמה בביצה.
-
- 7. אופים 30 דקות עד שהבצק תופח ושחום.