- 1. במחבת גדולה מרתיחים מעט שמן סויה ומקפיצים את הבצל.
-
- 2. מוסיפים למחבת את הכרוב ומקפיצים כחמש דקות על אש גבוהה.
-
- 3. מוספים תמצית עישון וסוכר לדקה נוספת. מניחים שיתקרר.
-
-
- 4. מכינים המבורגר: מטגנים את הבצל בשמן סויה עד שהוא מזהיב, מוספים את הפטריות ומטגנים עד שהן רכות (כרבע שעה). מייבשים במסננת עד שהמסה מתקררת לחלוטין.
-
- 5. במעבד מזון טוחנים את הטופו, מוסיפים את הבצל והפטריות וטוחנים בפולסים עד לקבלת מרקם גס. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את התבלינים, הבצל המיובש והקמח ומערבבים היטב. לאחר קבלת מרקם אחיד מכדררים לקציצות דקות של 100 גרם כל אחת.
-
- 6. מטגנים על מחבת טפלון פסים משני הצדדים על אש גבוהה כשתי דקות מכל צד עד לקבלת צבע חום ומרקם חיצוני קריספי. מניחים בלחמניית המבורגר עם ירקות לפי הטעם וכף גדושה בכרוב המעושן מלמעלה.