סטייק טופו

סטייק עשוי טופו של השף גל ברזילי, ממסעדת Mezze

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סטייק טופו טבעוני במסעדת מזה. צילום:חיים יפים ברבלט,
סטייק טופו טבעוני במסעדת מזה(צילום: צילום:חיים יפים ברבלט)

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 600 גרם טופו אורגני איכותי במרקם בינוני פרוס לפרוסות של 100 גרם
  • מעט שמן זית
  • למשרה:
  • כוס וחצי מים
  • כף מלח
  • 3 כפות סילאן טבעי (תמרים נטו)
  • 2 שיני שום כתושות
  • כף בצל מגורר דק
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת איכותית (LA CHINATA)
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית כוסברה יבשה
  • 1/4 כפית כורכום

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את חומרים למשרה בתוך כלי שיכיל גם את הטופו, ומשרים את פרוסות הטופו למשך 6 שעות לפחות. רצוי לטלטל את הכלי ולהפוך את הסטייקים מדי פעם לפיזור אחיד של טעמים וצבע.
  • 2. משמנים במעט שמן זית וצולים על רשת או מחבת (להבה בינונית) עד לקבלת חריכה יפה משני הצדדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully