פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט סלרי ובוטנים

      מסעדת שותא מקיבוץ שמרת מגישה מתכון לסלט מקורי וטעים בסגנון גרוזיני, שנהוג לפתוח אתו ארוחות חגיגיו

      5 מדרגים / 3.33 כוכבים

      סלטים (נמרוד סונדרס)
      סלטים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 1 צרור סלרי כולל העלים
      • 1/2 צרור רוקט
      • 1/2 צרור נענע
      • 1 צרור פטרוזיליה
      • 200 ג'ר בוטנים קלויים וקלופים
      • לרוטב:
      • 1/2 כוס דבש
      • מיץ מלימון 1 סחוט
      • מעט שמן זית
      • 1 שן שום כתושה
      • מלח
      • פלפל שחור גרוס
      • לקישוט
      • גרגרי רימון

      אופן ההכנה

      • 1. שוטפים ומייבשים היטב את הירק.
      • 2. קוצצים את כל הירק ומעבירים לקערת עירבוב.
      • 3. מערבבים את כל חומרי הרוטב. מערבבים את הירק היטב, מספר דקות לפני ההגשה ומוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
      • 4. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל כחופן בוטנים ואת הרימונים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -