מתכונים חמים

סלט סלרי ובוטנים

מסעדת שותא מקיבוץ שמרת מגישה מתכון לסלט מקורי וטעים בסגנון גרוזיני, שנהוג לפתוח אתו ארוחות חגיגיו

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלטים

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 צרור סלרי כולל העלים
  • 1/2 צרור רוקט
  • 1/2 צרור נענע
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 200 ג'ר בוטנים קלויים וקלופים
  • לרוטב:
  • 1/2 כוס דבש
  • מיץ מלימון 1 סחוט
  • מעט שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • לקישוט
  • גרגרי רימון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים ומייבשים היטב את הירק.
  • 2. קוצצים את כל הירק ומעבירים לקערת עירבוב.
  • 3. מערבבים את כל חומרי הרוטב. מערבבים את הירק היטב, מספר דקות לפני ההגשה ומוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
  • 4. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל כחופן בוטנים ואת הרימונים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully