סלט סלרי ובוטנים

מסעדת שותא מקיבוץ שמרת מגישה מתכון לסלט מקורי וטעים בסגנון גרוזיני, שנהוג לפתוח אתו ארוחות חגיגיו

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלטים. נמרוד סונדרס
סלטים

מצרכים

  • 1 צרור סלרי כולל העלים
  • 1/2 צרור רוקט
  • 1/2 צרור נענע
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 200 ג'ר בוטנים קלויים וקלופים
  • לרוטב:
  • 1/2 כוס דבש
  • מיץ מלימון 1 סחוט
  • מעט שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • לקישוט
  • גרגרי רימון

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים ומייבשים היטב את הירק.
  • 2. קוצצים את כל הירק ומעבירים לקערת עירבוב.
  • 3. מערבבים את כל חומרי הרוטב. מערבבים את הירק היטב, מספר דקות לפני ההגשה ומוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
  • 4. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל כחופן בוטנים ואת הרימונים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully