פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      באדריג'אני - חציל אפוי עם אגוזים

      מסעדת שותא מקיבוץ שמרת מגישה מתכון לחציל עם טפנד עשבי תיבול ואגוזים בסגנון גרוזיני, שנהוג לפתוח אתו ארוחות חגיגיות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלטים גרוזיניים (נמרוד סונדרס)
      סלטים גרוזיניים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • חצילים חצויים לאורכם
      • גרגרי רימון
      • צרור כוסברה
      • צרור פטרוזיליה
      • 1בצל לבן
      • 1/2 צרור שמיר
      • 4 שיני שום
      • 250 גר' אגוזי מלך
      • מלח
      • 1/2 פלפל צ'ילי אדום
      • 2 כפות חומץ הדרים

      אופן ההכנה

      • אופן ההכנה:
      • 1. מניחים על תבנית אפיה את החצילים. משמנים במברשת במעט שמן זית. מפזרים מלח ומכניסים לתנור לאפיה עד לריכוך והשחמה עדינה של החציל.
      • 2. לטפנד: מעבירים את כל הירקות למעבד מזון וקוצצים בפולסים עדינים לקבלת ממרח. טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך.
      • 3. מורחים כף גדושה מהטפנד על החציל האפוי ומפזרים מעט גרגירי רימון מעל.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -