באדריג'אני - חציל אפוי עם אגוזים

מסעדת שותא מקיבוץ שמרת מגישה מתכון לחציל עם טפנד עשבי תיבול ואגוזים בסגנון גרוזיני, שנהוג לפתוח אתו ארוחות חגיגיות

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלטים גרוזיניים

מצרכים

  • חצילים חצויים לאורכם
  • גרגרי רימון
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • 1בצל לבן
  • 1/2 צרור שמיר
  • 4 שיני שום
  • 250 גר' אגוזי מלך
  • מלח
  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום
  • 2 כפות חומץ הדרים

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מניחים על תבנית אפיה את החצילים. משמנים במברשת במעט שמן זית. מפזרים מלח ומכניסים לתנור לאפיה עד לריכוך והשחמה עדינה של החציל.
  • 2. לטפנד: מעבירים את כל הירקות למעבד מזון וקוצצים בפולסים עדינים לקבלת ממרח. טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך.
  • 3. מורחים כף גדושה מהטפנד על החציל האפוי ומפזרים מעט גרגירי רימון מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully