- 1. ממיסים בקערה במיקרו שוקולד, חמאה וסוכר (כל 30 שניות מוציאים ומערבבים).
-
- 2. מוסיפים ביצה ומערבבים מהר.
-
- 3. מוסיפים וניל, קקאו, מלח ומערבבים.
-
- 4. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בבלילה ולא יותר מזה.
-
- 5. מוסיפים את הבירה ונטיפי השוקולד ומערבבים שניים שלושה ערבובים נוספים.
-
- 6. ממלאים ספלים 3/4 גובה ומכניסים למיקרו. בכל פעם ספל אחד בין חצי דקה לשתי דקות תלוי בעוצמת המיקרו ובגודל הספל. כדאי לבדוק אחרי חצי דקה מה המצב כדי לא לקבל תוצאה יבשושית. בשניות האחרונות אפשר לפתוח את המיקרו לפזר מעט נטיפי שוקולד ולהחזר לחימום של כמה שניות נוספות.