- 1. מכינים את הבצק: במערבל עם וו לישה מערבלים את חומרי הבצק במשך 8 דקות (לא פחות) עד לקבלת בצק גמיש ונעים למגע. מכסים ומתפיחים במקרר במשל לילה (זאת ההתפחה היחידה).
-
- 2. מערבבים את חומרי המילוי לתערובת אחידה. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 3. יוצרים מעטפות: מחלקים את הבצק לשתיים. מרדדים חלק אחד לריבוע בגודל 36 ס"מ, חותכים לריבועים בגודל 6 ס"מ, מניחים במרכז כל ריבוע כפית ממרח תמרים, מקפלים לצורת מעטפה, או לחילופין אוספים את כל הקצוות ומחברים. מניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה. חוזרים על הפעולה עם מחצית הבצק השנייה. אופים כ-15 דקות עד הזהבה קלה. מצננים ושומרים במיכל אטום.