- 1. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומטגנים את המרווה. מוסיפים את הפטריות לטיגון קצרצר ומצרפים למחבת את הבשר הטחון ואת הגזר המגורר. מטגנים תוך ערבוב, עד שהבשר שחום ומפורר לגמרי. מכבים את האש מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
-
- 2. ממלאים תבנית חסינת חום בתערובת הבשר, עד כ-3/4 הגובה. מהדקים מעט.
-
- 3. להכנת הפירה: מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק. מוסיפים את שמן הזית והביצים. מתבלים במלח ופלפל שחור. שוטחים את הפירה על שכבת הבשר שבתבנית. מטפטפים מעל מעט שמן זית.
-
- 4. אופים כ-30-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות.