וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאי רועים של עומר מילר

פאי רועים של השף עומר מילר מתוך ספרו "גם בריא וגם טעים". מתאים לחולים במחלת קרוהן וקוליטיס ולחולי צליאק

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מתכונים מתוך ספרו של השף עומר מילר. חיים יוסף,
מתכונים מתוך ספרו של השף עומר מילר/חיים יוסף

מצרכים למתכון

  • 5 עלי מרווה קצוצים
  • 6 כפות שמן זית
  • 100 גרם פטריות קצוצות דק
  • 1 ק"ג בשר עוף טחון
  • 4 גזרים מגוררים
  • 5 שיני שום קצוצות
  • חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
  • מלח ופלפל שחור
  • לפירה תפוחי אדמה:
  • 1/2 1 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 ביצים
  • מלח ופלפל שחור
  • 2-1 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומטגנים את המרווה. מוסיפים את הפטריות לטיגון קצרצר ומצרפים למחבת את הבשר הטחון ואת הגזר המגורר. מטגנים תוך ערבוב, עד שהבשר שחום ומפורר לגמרי. מכבים את האש מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  • 2. ממלאים תבנית חסינת חום בתערובת הבשר, עד כ-3/4 הגובה. מהדקים מעט.
  • 3. להכנת הפירה: מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק. מוסיפים את שמן הזית והביצים. מתבלים במלח ופלפל שחור. שוטחים את הפירה על שכבת הבשר שבתבנית. מטפטפים מעל מעט שמן זית.
  • 4. אופים כ-30-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully