מתכונים חמים

מאפה בשר הודו בבצק פילו

מאפה בשר הודו בבצק פילו של השף עומר מילר מתוך ספרו "גם טעים וגם בריא". מתאים לחולי קרוהן וקוליטיס

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מתכונים מתוך ספרו של השף עומר מילר

מחשבון המרות

מצרכים

  • 500 גרם בשר שווארמה הודו טחון
  • 1 ביצה
  • 4 עגבניות שרי קלופות, מרוסקות ומסוננות
  • 3 כפות בייגלך עם מלח, ללא גלוטן, מרוסקים
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס
  • 2 יריעות פילו באורך 30 ס"מ 30 מ"ל
  • שמן זית לאפייה
  • 1 ביצה טרופה
  • מלח גס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הבשר הטחון, הביצה, מיץ העגבניות, הבייגלך המרוסקים והשום. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מחלקים את התערובת לשניים ויוצרים מכל חלק גלילה.
  • 2. שוטחים יריעת פילו באורך 30 ס"מ על משטח עבודה. מניחים גליל בשר על החלק התחתון של יריעת הפילו, מקפלים את הצדדים ומגלגלים לגלילה. מכינים גלילה נוספת. מניחים את הגלילות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, כשהחתך כלפי מטה.
  • 3. בעזרת מברשת מורחים את הבצקים בביצה טרופה, מפזרים מעל מלח גס.
  • 4. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully