- 1. מערבבים את הבשר הטחון, הביצה, מיץ העגבניות, הבייגלך המרוסקים והשום. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מחלקים את התערובת לשניים ויוצרים מכל חלק גלילה.
-
- 2. שוטחים יריעת פילו באורך 30 ס"מ על משטח עבודה. מניחים גליל בשר על החלק התחתון של יריעת הפילו, מקפלים את הצדדים ומגלגלים לגלילה. מכינים גלילה נוספת. מניחים את הגלילות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, כשהחתך כלפי מטה.
-
- 3. בעזרת מברשת מורחים את הבצקים בביצה טרופה, מפזרים מעל מלח גס.
-
- 4. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות.