- 1. לחמם תנור ל- 175 מעלות.
 - 
 - 2. בקערה גדולה לשים את הקמח ובקערה קטנה יותר לערבב: חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, סוכר וניל, קליפת לימון ומלח.
 - 
 - 4. להקציף את החלבוניםכ- 2 דקות במהירות בינונית עד להיווצרות קצף קל. כ-3 דקות נוספות במהירות גבוהה תוך הוספת הסוכר בהדרגה, עד לקבלת קצף מבריק ויציב.
 - 
 - 5.להוסיף את בלילת החלמונים לקערה עם הקמח.
 - לערבב במטרפה עד להטמעת כל הקמח.
 - להוסיף את הפרג, לערבב מעט.
 - להוסיף את קצף החלבונים בהדרגה בתנועות קיפול עם לקקן, עד לקבלת תערובת אוורירית ואחידה.
 - 
 - 6. לשמן תבנית ולמזוג לתוכה את הבלילה.
 - לפזר את השוקולד צ'יפס מעל העוגה, חלקם ישקעו וחלקם יקשטו לנו אותה מלמעלה.
 - 
 - 7. לאפות כחצי שעה עד שהעוגה התיצבה והזהיבה וקיסם המוחדר אליה יוצא עם פירורים לחים.לקרר לפני חיתוך. ניתן להקפיא או לשמור במקרר בקופסה סגורה כשבוע.