- 1. לחמם תנור ל- 175 מעלות.
-
- 2. בקערה גדולה לשים את הקמח ובקערה קטנה יותר לערבב: חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, סוכר וניל, קליפת לימון ומלח.
-
- 4. להקציף את החלבוניםכ- 2 דקות במהירות בינונית עד להיווצרות קצף קל. כ-3 דקות נוספות במהירות גבוהה תוך הוספת הסוכר בהדרגה, עד לקבלת קצף מבריק ויציב.
-
- 5.להוסיף את בלילת החלמונים לקערה עם הקמח.
- לערבב במטרפה עד להטמעת כל הקמח.
- להוסיף את הפרג, לערבב מעט.
- להוסיף את קצף החלבונים בהדרגה בתנועות קיפול עם לקקן, עד לקבלת תערובת אוורירית ואחידה.
-
- 6. לשמן תבנית ולמזוג לתוכה את הבלילה.
- לפזר את השוקולד צ'יפס מעל העוגה, חלקם ישקעו וחלקם יקשטו לנו אותה מלמעלה.
-
- 7. לאפות כחצי שעה עד שהעוגה התיצבה והזהיבה וקיסם המוחדר אליה יוצא עם פירורים לחים.לקרר לפני חיתוך. ניתן להקפיא או לשמור במקרר בקופסה סגורה כשבוע.