עוגת פרג עם שוקולד צ'יפס

עוגת פרג בחושה ורכה משובצת בשוקולד צ'יפס

מתכון מאת: נעמה נויהאוז, מערכת וואלה!
עוגת פרג עם בחושה עם שוקולד צ'יפס. נמרוד סונדרס
עוגת פרג עם בחושה עם שוקולד צ'יפס

מצרכים

  • לתבנית מלבנית 20*30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
  • 1/4 1 כוסות קמח תופח (175 גרם)
  • 4 ביצים מופרדות (גודל M)
  • 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כוס שמן (200 גרם)
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים (120 גרם)
  • 1 כפית קליפת לימון/תפוז מגוררת
  • 200 גרם פרג טחון טרי
  • 50 גרם שוקולד צ'יפס מריר

אופן ההכנה

  • 1. לחמם תנור ל- 175 מעלות.
  • 2. בקערה גדולה לשים את הקמח ובקערה קטנה יותר לערבב: חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, סוכר וניל, קליפת לימון ומלח.
  • 4. להקציף את החלבוניםכ- 2 דקות במהירות בינונית עד להיווצרות קצף קל. כ-3 דקות נוספות במהירות גבוהה תוך הוספת הסוכר בהדרגה, עד לקבלת קצף מבריק ויציב.
  • 5.להוסיף את בלילת החלמונים לקערה עם הקמח.
  • לערבב במטרפה עד להטמעת כל הקמח.
  • להוסיף את הפרג, לערבב מעט.
  • להוסיף את קצף החלבונים בהדרגה בתנועות קיפול עם לקקן, עד לקבלת תערובת אוורירית ואחידה.
  • 6. לשמן תבנית ולמזוג לתוכה את הבלילה.
  • לפזר את השוקולד צ'יפס מעל העוגה, חלקם ישקעו וחלקם יקשטו לנו אותה מלמעלה.
  • 7. לאפות כחצי שעה עד שהעוגה התיצבה והזהיבה וקיסם המוחדר אליה יוצא עם פירורים לחים.לקרר לפני חיתוך. ניתן להקפיא או לשמור במקרר בקופסה סגורה כשבוע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully