מתכונים חמים

דג ים על הפלנצ'ה עם מנגולד וטחינה

נתחי פילה דג ים על מחבת עם מנגולד, עגבניות שרי, טחינה לבנה ותערובת תבלינים סודית: השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" הנפלאה בתל אביב עם מתכון מנצח.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(צילום ועריכה:עמית טרפוצ'ניק בבושקה הפקות)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 200 גרם בורי חתוך לרצועות
  • צרור עלי מנגולד פרוס גס
  • 15 עגבניות שרי חצויות
  • מיץ מחצי לימון
  • 5 כפות שמן זית
  • פלפל ירוק חריף פרוס דק
  • 4 שיני שום פרוסות
  • כוס טחינה מוכנה
  • 2 כפות דואה מצרית
  • מלח פלפל
  • שמן זית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. במחבת כבדה יוצקים שמן זית, צולים את הדגים ומתבלים במלח ופלפל.
  • 2. מוסיפים את העגבניות, השום, הפלפל החריף, המנגולד וסוחטים מעל לימון. מערבבים דקה עד שתי דקות נוספות.
  • 3. מסדרים את המנה בצלחת הגשה, יוצקים מעט טחינה ומפזרים מעל את תבלין הדואה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully