מתכונים חמים

בריוש של המילק בייקרי

זה הולך להיות הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם - הקונדיטורית עדי קיהן מהמילק בייקרי מלמדת איך להכין חלות בריוש קטנו ורכות בקלות בבית

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

בריוש, מילק בייקר

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל- 10 בריושים
  • 25 מ"ל חלב (1/2 1 כפות)
  • 30 גרם שמרים טריים
  • 100 גרם סוכר (1/2 כוס)
  • 5 ביצים M
  • 500 ק"ג קמח (1/2 3 כוסות)
  • 2.5 כפיות מלח
  • 250 גרם חמאה
  • מטבעות/ קוביות שוקולד (רשות)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר ממיסים את השמרים בחלב.
  • 2.מוסיפים את הסוכר והביצים ומערבבים עם מטרפה.
  • 3. מוסיפים את הקמח ולשים עם וו גיטרה עד להיווצרות הבצק.
  • 4. מוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות קטנות ואת המלח
  • ולשים עד הטמעה מלאה.
  • 5. מניחים במקרר ללילה או לפחות 6 שעות.
  • 6. שוקלים כדורים של 100 גרם בערך, מכדררים
  • ומניחים בתבנית סיליקון למאפינס כל כדור. מתפיחים כ- 3 שעות.
  • 7. מחממים תנור ל-185 מעלות ואופים כ-15 דקות
  • **לקבלת בריוש שוקולד - ניתן להכניס לתוך הכדורים כמה קוביות של שוקולד מריר/חלב.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully