פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בריוש של המילק בייקרי

      זה הולך להיות הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם - הקונדיטורית עדי קיהן מהמילק בייקרי מלמדת איך להכין חלות בריוש קטנו ורכות בקלות בבית

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בריוש, מילק בייקר (דרור עינב)
      בריוש, מילק בייקר (דרור עינב)

      מצרכים

      • ל- 10 בריושים
      • 25 מ"ל חלב (1/2 1 כפות)
      • 30 גרם שמרים טריים
      • 100 גרם סוכר (1/2 כוס)
      • 5 ביצים M
      • 500 ק"ג קמח (1/2 3 כוסות)
      • 2.5 כפיות מלח
      • 250 גרם חמאה
      • מטבעות/ קוביות שוקולד (רשות)

      אופן ההכנה

      • 1. בקערת מיקסר ממיסים את השמרים בחלב.
      • 2.מוסיפים את הסוכר והביצים ומערבבים עם מטרפה.
      • 3. מוסיפים את הקמח ולשים עם וו גיטרה עד להיווצרות הבצק.
      • 4. מוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות קטנות ואת המלח
      • ולשים עד הטמעה מלאה.
      • 5. מניחים במקרר ללילה או לפחות 6 שעות.
      • 6. שוקלים כדורים של 100 גרם בערך, מכדררים
      • ומניחים בתבנית סיליקון למאפינס כל כדור. מתפיחים כ- 3 שעות.
      • 7. מחממים תנור ל-185 מעלות ואופים כ-15 דקות
      • **לקבלת בריוש שוקולד - ניתן להכניס לתוך הכדורים כמה קוביות של שוקולד מריר/חלב.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -