בריוש של המילק בייקרי
זה הולך להיות הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם - הקונדיטורית עדי קיהן מהמילק בייקרי מלמדת איך להכין חלות בריוש קטנו ורכות בקלות בבית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל- 10 בריושים
- 25 מ"ל חלב (1/2 1 כפות)
- 30 גרם שמרים טריים
- 100 גרם סוכר (1/2 כוס)
- 5 ביצים M
- 500 ק"ג קמח (1/2 3 כוסות)
- 2.5 כפיות מלח
- 250 גרם חמאה
- מטבעות/ קוביות שוקולד (רשות)
אופן ההכנה
- 1. בקערת מיקסר ממיסים את השמרים בחלב.
- 2.מוסיפים את הסוכר והביצים ומערבבים עם מטרפה.
- 3. מוסיפים את הקמח ולשים עם וו גיטרה עד להיווצרות הבצק.
- 4. מוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות קטנות ואת המלח
- ולשים עד הטמעה מלאה.
- 5. מניחים במקרר ללילה או לפחות 6 שעות.
- 6. שוקלים כדורים של 100 גרם בערך, מכדררים
- ומניחים בתבנית סיליקון למאפינס כל כדור. מתפיחים כ- 3 שעות.
- 7. מחממים תנור ל-185 מעלות ואופים כ-15 דקות
- **לקבלת בריוש שוקולד - ניתן להכניס לתוך הכדורים כמה קוביות של שוקולד מריר/חלב.