- 1. מסדרים את הקישואים הקטנים בתוך המחבת, ומוזגים מעל את השמנים. חשוב שהשמן יכסה את הקישואים, ובמידת הצורך, יש להוסיף עוד שמן (תלוי בשטח הפנים של המחבת שבה משתמשים). בכל אופן, חשוב לשמור על יחס שווה בין כמות שמן הזית לכמות שמן הקנולה.
-
- 2. מוסיפים לשמן גם את עלי הטימין והפלפל החריף. מדליקים את האש על חום נמוך מאוד. חשוב מאוד להקפיד על חום נמוך על מנת לא לטגן את הקישואים. מבשלים לפחות חצי שעה, או עד ריכוך (אבל לא ריכוך מוחלט)
-
- 3. מוציאים מן השמן, מניחים בצלחת רחבה, מוסיפים בצד יוגורט כבשים ובוזקים מעל מעט מלח גס.