- 1. התחתית: מכניסים את העוגיות לקערת מעבד מזון ומתחילים לעבד במהירות איטית. מוסיפים תוך כדי את הקורנפלור וממשיכים. מוסיפים את המים ומעבדים מעט עד שהבצק נקשר.
-
- 2. מניחים את העיסה על גבי נייר אפיה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומרדדים יריעה בעובי 3-5 מ"מ. מכניסים למקרר ל-10 דקות.
-
- 3. מוציאים מן המקרר ומעבירים לתבנית . מרפדים היטב את התחתית והשוליים, מחזירים למקרר ובינתיים ניגשים להכנת המלית.
-
- 4. המלית: מערבבים בקערה קטנה את הקורנפלור עם חצי מכמות החלב. בסיר בינוני מביאים לרתיחה את יתר המרכיבים (מלבד מי הורדים). מסירים מהאש ומוסיפים את תערובת החלב והקורנפלור.
-
- 5. מחזירים אל האש ומבשלים על אש נמוכה- בינונית תוך טריפה נמרצת עד שהתערובת מסמיכה מאד ומבעבעת. יש להקפיד שלא תידבק לתחתית!
-
- 6.מסירים מהאש, מוסיפים את מי הוורדים, מערבבים ויוצקים לתבנית עם קלתית הקוקוס שהמתינה במקרר.
-
- 7. מזיזים מעט את התבנית מצד לצד על מנת שהתערובת תתיישר, מכסים מיד בניילון נצמד ממש צמוד לבלילה על מנת שלא יהיה מפגש עם אויר שייצור קרום ומעבירים למקרר.
-
- 8. זמן קצר לפני ההגשה מקשטים מלמעלה בקונפיטורת פירות יער או בתותים טריים.