- 1. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: קורנפלור, קמח תפו"א, אבקת שקדים ואבקת קקאו.
-
- 2. מערבלים את הביצים ומחצית מהסוכר במיקסר עם וו גיטרה.
-
- 3. במקביל, בקערה נפרדת, ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (כלומר, מעל סיר עם מים חמים), ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את מחצית הסוכר השניה.
-
- 4. מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה (בעודה חמה) לתערובת הביצים באיטיות ובהדרגה תוך כדי ערבול מתמיד. לאחר מכן, מוסיפים גם את תכולת הקערה עם החומרים היבשים.
-
- 5. מפזרים בתבנית משומנת בחמאה ומקומחת קלות, 50 גרם חתיכות שוקולד מריר. שופכים מעל את התערובת לעוגה. מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית עמוקה לתנור כאשר היא מלאה במים. באופן כזה, האפייה אחידה הרבה יותר.
-
- 6. אופים 40 דקות בחום של 140 מעלות.
-
- 7. לאחר האפייה, מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון מלא. מוציאים מהתבנית, ומניחים על גבי רשת.
-
- 8. בינתיים מכינים את הציפוי: בסיר קטן על אש נמוכה, מערבבים את חומרי הציפוי עד שמתקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט.
-
- 9. שופכים את הציפוי על העוגה באיטיות ומורחים במרית, כאשר פועלים בתנועה ממרכז העוגה כלפי חוץ.