- 1. בקערה, מערבבים את חצי כוס מיץ התפוזים עם השמן.
-
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והקוקוס.
-
- 3. בקערת מיקסר עם וו מקצף מקציפים את החלמונים עם 180 גרם סוכר במהירות איטית לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים את מיץ התפוזים והשמן ומערבבים עד למרקם אחיד.
-
- 4. בקערת מתכת מקציפים חלבון עם 100 גרם סוכר, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת החלמונים והנוזלים.
-
- 5. מוסיפים את תערובת היבשים במהירות איטית.
-
- 6. יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת היטב ואופים בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.
-
- 7. מרכיבים: מקררים את העוגה ופורסים אותה לרוחב לשלוש פרוסות.
-
- 8. מקציפים 750 מ"ל שמנת מתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה.
-
- 9. מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה, מורחים רבע מכמות השמנת המוקצפת ומפזרים עליה שכבה של תותים.
-
- 10. חוזרים על אותה פעולה בשכבה השניה, ובשכבה השלישית מורחים את יתרת הקצפת על צידי העוגה ומעליה מפזרים את פרוסות התותים.