מתכונים חמים

מאפה במילוי בשר וחצילים קלויים

מאפה שחום במילוי בשר, צנוברים וחצילים קלויים. כדי לשמור על הבצק פריך לאורך כל האפייה ולאחריה, יוצרים מעין גומה קטנה במרכז המאפה ומכניסים אליה ארובה קטנה עשויה נייר כסף שגולגל על האצבע (ראה וידיאו). הטריק הזה ידאג להוציא את האדים שמצטברים בתוך המאפה החוצה

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 8 מנות
  • 1 חבילה בצק עלים או פילאס
  • 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
  • 3 בצלים קצוצים דק דק
  • מעט שמן, לטיגון
  • 1 כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל גרוס
  • 50 גרם צנוברים
  • 1 חציל קלוי
  • להברשה:
  • חלמון ביצה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • עבור 8 מנות
  • 1 חבילה בצק עלים או פילאס
  • 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
  • 3 בצלים קצוצים דק דק
  • מעט שמן, לטיגון
  • 1 כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל גרוס
  • 50 גרם צנוברים
  • 1 חציל קלוי
  • להברשה:
  • חלמון ביצה

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully