וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה במילוי בשר וחצילים קלויים

מאפה שחום במילוי בשר, צנוברים וחצילים קלויים. כדי לשמור על הבצק פריך לאורך כל האפייה ולאחריה, יוצרים מעין גומה קטנה במרכז המאפה ומכניסים אליה ארובה קטנה עשויה נייר כסף שגולגל על האצבע (ראה וידיאו). הטריק הזה ידאג להוציא את האדים שמצטברים בתוך המאפה החוצה

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • עבור 8 מנות
  • 1 חבילה בצק עלים או פילאס
  • 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
  • 3 בצלים קצוצים דק דק
  • מעט שמן, לטיגון
  • 1 כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל גרוס
  • 50 גרם צנוברים
  • 1 חציל קלוי
  • להברשה:
  • חלמון ביצה

אופן ההכנה

  • עבור 8 מנות
  • 1 חבילה בצק עלים או פילאס
  • 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
  • 3 בצלים קצוצים דק דק
  • מעט שמן, לטיגון
  • 1 כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל גרוס
  • 50 גרם צנוברים
  • 1 חציל קלוי
  • להברשה:
  • חלמון ביצה
  • ריבועי בצק עלים ממולאים בשר, עוף וכרוב

  • פירושקי עם בשר

  • מאפה פילו במילוי בשר

  • גוז'גיז'ה בוכרי

  • מאפה בשר ואורז

  • בורקסים במילוי בשר

  • פסטלים מטורטיות בקלי קלות

  • טעים ובריא: מתכון ללחמאג'ון טורקי עם טוויסט מנצח

  • לחמניות בשר מרוקאיות

  • שוסון: סמבוסק בשר מרוקאי

  • מאפה תפוחי אדמה ובולונז

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • מאפה אורז ובשר טחון

  • מאפה ביצ'ק בוכרי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully