וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה במילוי בשר וחצילים קלויים

מאפה שחום במילוי בשר, צנוברים וחצילים קלויים. כדי לשמור על הבצק פריך לאורך כל האפייה ולאחריה, יוצרים מעין גומה קטנה במרכז המאפה ומכניסים אליה ארובה קטנה עשויה נייר כסף שגולגל על האצבע (ראה וידיאו). הטריק הזה ידאג להוציא את האדים שמצטברים בתוך המאפה החוצה

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • עבור 8 מנות
  • 1 חבילה בצק עלים או פילאס
  • 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
  • 3 בצלים קצוצים דק דק
  • מעט שמן, לטיגון
  • 1 כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל גרוס
  • 50 גרם צנוברים
  • 1 חציל קלוי
  • להברשה:
  • חלמון ביצה

אופן ההכנה

  • עבור 8 מנות
  • 1 חבילה בצק עלים או פילאס
  • 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
  • 3 בצלים קצוצים דק דק
  • מעט שמן, לטיגון
  • 1 כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל גרוס
  • 50 גרם צנוברים
  • 1 חציל קלוי
  • להברשה:
  • חלמון ביצה
  • ריבועי בצק עלים ממולאים בשר, עוף וכרוב

  • פירושקי עם בשר

  • מאפה פילו במילוי בשר

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • לחם מדופדף ממולא בשר וטחינה

  • לחמניות בשר מרוקאיות

  • לחמעג'ון זריז מפיתה

  • רוגעלך מלוח ממולא בשר

  • מאפה ביצ'ק בוכרי

  • צ'יבורקי במילוי בשר

  • המבורגר בלחמניה וחמוצים מהירים

  • פידה לחמעג'ון

  • עראייס לפסח

  • גוז'גיז'ה בוכרי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully