וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה במילוי בשר וחצילים קלויים

מאפה שחום במילוי בשר, צנוברים וחצילים קלויים. כדי לשמור על הבצק פריך לאורך כל האפייה ולאחריה, יוצרים מעין גומה קטנה במרכז המאפה ומכניסים אליה ארובה קטנה עשויה נייר כסף שגולגל על האצבע (ראה וידיאו). הטריק הזה ידאג להוציא את האדים שמצטברים בתוך המאפה החוצה

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • עבור 8 מנות
  • 1 חבילה בצק עלים או פילאס
  • 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
  • 3 בצלים קצוצים דק דק
  • מעט שמן, לטיגון
  • 1 כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל גרוס
  • 50 גרם צנוברים
  • 1 חציל קלוי
  • להברשה:
  • חלמון ביצה

אופן ההכנה

  • עבור 8 מנות
  • 1 חבילה בצק עלים או פילאס
  • 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
  • 3 בצלים קצוצים דק דק
  • מעט שמן, לטיגון
  • 1 כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל גרוס
  • 50 גרם צנוברים
  • 1 חציל קלוי
  • להברשה:
  • חלמון ביצה
  • ריבועי בצק עלים ממולאים בשר, עוף וכרוב

  • פירושקי עם בשר

  • מאפה פילו במילוי בשר

  • עראייס לפסח

  • לחמניות במילוי קבנוס

  • כיסוני אמפנדס במילוי בשר

  • מאפה אורז ובשר טחון

  • מסאחן הודו מפורק עם בצלים

  • שוסון: סמבוסק בשר מרוקאי

  • מאפה ביצ'ק בוכרי

  • גוז'גיז'ה בוכרי

  • מאפי לחמעג'ון

  • מאפה תפוחי אדמה ובולונז

  • חלה קלאסית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully