מאפה במילוי בשר וחצילים קלויים
מאפה שחום במילוי בשר, צנוברים וחצילים קלויים. כדי לשמור על הבצק פריך לאורך כל האפייה ולאחריה, יוצרים מעין גומה קטנה במרכז המאפה ומכניסים אליה ארובה קטנה עשויה נייר כסף שגולגל על האצבע (ראה וידיאו). הטריק הזה ידאג להוציא את האדים שמצטברים בתוך המאפה החוצה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- עבור 8 מנות
- 1 חבילה בצק עלים או פילאס
- 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
- 3 בצלים קצוצים דק דק
- מעט שמן, לטיגון
- 1 כפית כמון
- קורט אגוז מוסקט
- מלח ופלפל גרוס
- 50 גרם צנוברים
- 1 חציל קלוי
- להברשה:
- חלמון ביצה
אופן ההכנה
- עבור 8 מנות
- 1 חבילה בצק עלים או פילאס
- 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
- 3 בצלים קצוצים דק דק
- מעט שמן, לטיגון
- 1 כפית כמון
- קורט אגוז מוסקט
- מלח ופלפל גרוס
- 50 גרם צנוברים
- 1 חציל קלוי
- להברשה:
- חלמון ביצה