בונבונים
כל מה שדרוש הוא שוקולד, חמאת בוטנים ונוטלה לבונבונים בשני צבעים וטעמים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-12-20 בונבונים (תלוי בגודל התבנית)
- 200 גר' שוקולד מריר
- 200 גר' נוטלה
- 200 ג' שוקולד לבן
- 200 גר' חמאת בוטנים
- בוטנים ממולחים טחונים גס
- * מקלות לסוכריות במידה ורוצים (אפשר לקנות בכל חנות יצירה או בחנויות המתמחות באפייה)
אופן ההכנה
- 1. בקערה חסינת חום ממיסים את השוקולד המריר מעל סיר עם מים רותחים (בשיטת באן מרי).
- 2. לאחר שהשוקולד נמס, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים היטב למסה אחידה.
- 3. באותה שיטה ממיסים את השוקולד הלבן ומערבבים עם חמאת הבוטנים.
- 4. מפזרים מעט בוטנים בתחתית של תבניות קרח ומוזגים מעליהם את השוקולד. תבנית אחת עם השוקולד המריר והנוטלה ואחרת עם השוקולד הלבן וחמאת הבוטנים. מעבירים למקפיא.
- 5. אחרי חצי שעה במקפיא, אפשר לתקוע מקלות לסוכריות בבונבונים ואחרי שעה לחלץ.