וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בונבונים

כל מה שדרוש הוא שוקולד, חמאת בוטנים ונוטלה לבונבונים בשני צבעים וטעמים

מתכון מאת: מערכת וואלה!

סוכריות שוקולד ובוטנים מלוחים של ליאור משיח. דרור עינב
סוכריות שוקולד ובוטנים מלוחים של ליאור משיח

מצרכים למתכון

  • ל-12-20 בונבונים (תלוי בגודל התבנית)
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 200 גר' נוטלה
  • 200 ג' שוקולד לבן
  • 200 גר' חמאת בוטנים
  • בוטנים ממולחים טחונים גס
  • * מקלות לסוכריות במידה ורוצים (אפשר לקנות בכל חנות יצירה או בחנויות המתמחות באפייה)

אופן ההכנה

  • 1. בקערה חסינת חום ממיסים את השוקולד המריר מעל סיר עם מים רותחים (בשיטת באן מרי).
  • 2. לאחר שהשוקולד נמס, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים היטב למסה אחידה.
  • 3. באותה שיטה ממיסים את השוקולד הלבן ומערבבים עם חמאת הבוטנים.
  • 4. מפזרים מעט בוטנים בתחתית של תבניות קרח ומוזגים מעליהם את השוקולד. תבנית אחת עם השוקולד המריר והנוטלה ואחרת עם השוקולד הלבן וחמאת הבוטנים. מעבירים למקפיא.
  • 5. אחרי חצי שעה במקפיא, אפשר לתקוע מקלות לסוכריות בבונבונים ואחרי שעה לחלץ.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully