- 1. מפוררים את השוקולד לפירורים בעזרת מעבד מזון או פומפיה.
-
- 2. מביאים לרתיחה שמנת מתוקה ואספרסו ויוצקים על השוקולד המפורר.
-
- 3. מערבבים לקרם חלק ומתבלים באייריש קרים, וניל וקמצוץ מלח.
-
- 4. יוצקים את הקרם לתבנית סיליקון עם שקעים קטנים.
-
- 5. מכניסים למקפיא ומחכים שהשעון המעורר יצלצל.
-
- 6. ברגע שנשמע צלצול השעון, פותחים את דלת המקפיא, שולפים טראפל אחד (או יותר) ומיד דוחפים לפה. עכשיו אפשר להתחיל את היום.
-
- הערה: אם אין תבנית שקעים מסיליקון, אפשר לצקת את הקרם לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה. לאחר שהקרם קפא והתייצב, הופכים וחותכים לקוביות בעזרת סכין ארוכה וחדה. מבצעים את שלב 5 ו 6.
-
- גיוונים:
- 1. אפשר להטמין בתוך הטראפס אגוזי לוז, פקאן, פיסטקים או שקדים.
-
- 2. אפשר לוותר על האספרסו והאייריש קרים ולתבל בקליפת תפוז מגוררת, חלבה, קוקוס או מעט קינמון.
-
- 3. אפשר להוסיף פטל טרי.
-
- 4. אפשר להשתמש ב100 גר' שוקולד מריר ו50 גר' שוקולד חלב כדי לקבל טראפלס יותר מתוקים.