- 1. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה קטנה.
-
- 2. בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה. מכבים את האש מיד כשהשמנת רותחת, ומניחים לה ל-20 שניות.
-
- 3. יוצקים את השמנת דרך מסננת על השוקולד, כדי להרחיק את הקרום שנוצר עליה.
-
- 4. מערבבים במהירות באמצעות מטרפה, עד שהשוקולד נמס לגמרי, והתערובת חלקה.
-
- 5. מוסיפים את הקפה ואת תמצית הווניל, ומערבבים. מניחים בטמפרטורת החדר לשעה.
-
- 6. כעבור שעה, מרפדים מגש או תבנית אפיה בנייר אפייה ובעזרת שתי כפיות עורמים תלוליות של שוקולד על התבנית. מכניסים למקרר לחצי שעה.
-
- 7. כעבור חצי שעה, מוציאים את התבנית מהמקרר. מניחים בצלחת את הקקאו. לוקחים כל תלולית של שוקולד, ומגלגלים בין כפות הידיים לכדור. מעבירים לצלחת הקקאו, ומאבקים את הכדור מכל צדדיו.