פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שיפודי טראפלס

      מתכון של רואי גרשון מ- Roy chocolate.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תמונת דיפלוט (מערכת וואלה! NEWS , וואלה)
      תמונת דיפלוט (מערכת וואלה! NEWS , וואלה)

      מצרכים

      • 150 גר' שוקולד מריר משובח
      • 100 גר' שמנת
      • 50 גר' חמאה
      • 2 כפות ברנדי משובח
      • קורט מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים את השמנת, החמאה והמלח ומביאים לסף רתיחה. מורידים מהאש.
      • 2. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
      • 3. מוסיפים את הברנדי ומערבבים עד לאיחוד.
      • 4. יוצקים לתוך תבנית לגובה של כ-1 ס"מ ומקררים במקרר.
      • 5. לאחר שהקרם התקשה, חותכים לקוביות ואת הקוביות מגלגלים ביד לכדורים. ניתן "לקמח" את הידיים באבקת קקאו במהלך הגילגול, כדי למנוע הידבקות הכדורים לאצבעות.
      • 6. את כדורי השוקולד טובלים בציפויים שונים, למשל:
      • שוקולד לבן מגורר בעזרת פומפייה,
      • שוקולד חלב מגורר בעזרת פומפייה,
      • אבקת קקאו כהה,
      • קקאו גרוס,
      • אבקת אגוזי לוז
      • 7. משפדים טראפלס עם ציפויים שונים בעזרת שיפוד עץ ומחזירים למקרר. יש להוציא את השיפודים עשר דקות לפני ההגשה

      עוד מתכוני שוקולד

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -