- 1. מחממים את השמנת, החמאה והמלח ומביאים לסף רתיחה. מורידים מהאש.
-
- 2. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
-
- 3. מוסיפים את הברנדי ומערבבים עד לאיחוד.
-
- 4. יוצקים לתוך תבנית לגובה של כ-1 ס"מ ומקררים במקרר.
-
- 5. לאחר שהקרם התקשה, חותכים לקוביות ואת הקוביות מגלגלים ביד לכדורים. ניתן "לקמח" את הידיים באבקת קקאו במהלך הגילגול, כדי למנוע הידבקות הכדורים לאצבעות.
-
- 6. את כדורי השוקולד טובלים בציפויים שונים, למשל:
- שוקולד לבן מגורר בעזרת פומפייה,
- שוקולד חלב מגורר בעזרת פומפייה,
- אבקת קקאו כהה,
- קקאו גרוס,
- אבקת אגוזי לוז
-
- 7. משפדים טראפלס עם ציפויים שונים בעזרת שיפוד עץ ומחזירים למקרר. יש להוציא את השיפודים עשר דקות לפני ההגשה