כדורי שוקולד שבדים
בגירסה השבדית מחליפים את הביסקוויטים בשיבולת שועל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גרם חמאה רכה
- 3/4 כוס אבקת סוכר
- 3 כפות קקאו
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- 200 גרם שיבולת שועל
- 1/2 כוס אספרסו או קפה נמס מוכן
- 1/2 כוס קוקוס לציפוי או שקדים טחונים.
אופן ההכנה
- 1. טוחנים את שיבולת השועל במעבד מזון עד לקבלת אבקה גסה ומרוקנים לקערה.
- 2. לתוך הקערה מוסיפים את החמאה, אבקת סוכר, סוכר וניל, וקקאו ולערבב היטב.
- 3. מוסיפים את הקפה ומערבבים היטב. אם התערובת מעט יבשה אפשר להוסיף עוד קפה. מכניסים למקרר לשעתיים עד שהעיסה מתייצבת ומתחילים ליצור כדורים.
- 4. יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומצפים בקוקוס או בשקדים טחונים.