וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוקולד ביתי

מתכון לפרלינים של שוקולד ביתי

מתכון מאת: רוני מנדלמן פרת, מערכת וואלה

שמן קוקוס. מיכל לנרט,
שמן קוקוס/מיכל לנרט

מצרכים למתכון

  • 1/2 1 כוסות אבקת קקאו
  • 1/2 1 כוסות שמן קוקוס
  • 1 כוס סירופ מייפל, או לתת אורז או סילאן
  • תוספות אפשריות בכמות של כוס אחת:
  • שקדים טחונים
  • פיסטוקים טחונים גס
  • גוֹג'י ברי (פרי טרופי שמגיע לארץ מיובש. להשיג בחנויות הטבע).
  • חמוציות
  • קליפת תפוז מגוררת
  • קליפת לימון מגוררת
  • שבבי קקאו
  • שבבי קוקוס

אופן ההכנה

  • 1.מערבבים את החומרים הרטובים עם היבשים. במידה ששמן הקוקוס מוצק, יש לחמם אותו בתוך סיר מים בשיטת באן מארי.
  • 2.מוסיפים את התוספות הרצויות ומערבבים. ניתן לצקת את השוקולד המומס לתבניות מיוחדות לפרליני-שוקולד.
  • שימו לב:
  • את התוספות יש להכין בכמות של 1 כוס לפי בחירה, ולהוסיף לתערובת השוקולד. אם בחרתם להוסיף רק שקדים טחונים, עליכם להוסיף 1 כוס שקדים טחונים. אם תרצו לערבב מספר תוספות תוכלו לשלבן כך שיגיעו לכמות של 1 כוס. למשל: 1/4 כוס פיסטוקים טחונים גס, 1/4 כוס חמוציות ו- 1/2 כוס שבבי קקאו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully