פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      עוגיות פאדג' שוקולד "בייקרי"

      את המסה המוכנה אפשר לשמור במקפיא עד חודשיים, כך שאם נופלים עליכם אורחי פתע, תמיד תוכלו להפתיע עם עוגיות ב-10 דקות אפייה

      10 מדרגים / 2.78 כוכבים

      עוגיות פאדג' שוקולד בייקרי (אפיק גבאי)
      עוגיות פאדג' שוקולד בייקרי (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • לכ-20 עוגיות:
      • 3 ביצים גדולות
      • 130 גרם (2/3 כוס) סוכר
      • 100 גרם חמאה
      • 385 גרם שוקולד מריר, 60% מוצקי קקאו
      • 40 גרם (1/4 כוס) אבקת קקאו
      • 90 גרם (2/3 כוס) קורנפלור
      • 2 גרם (כפית מחוקה) אבקת אפייה
      • 3 גרם (1/4 כפית) מלח
      • 140 גרם שוקולד חלב קצוץ
      • 100 גרם שוקולד מריר 60%, קצוץ

      אופן ההכנה

      • 1. מקציפים את הביצים והסוכר בקערה עם וו גיטרה.
      • 2. בסיר קטן ממיסים חמאה ושוקולד מריר. מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף הביצים.
      • 3. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים, ומוסיפים אותם בצורה הדרגתית למסה.
      • 4. מוסיפים לקערת המיקסר גם שוקולד קצוץ מ-2 סוגים, ומערבבים עד לאיחוד המסה.
      • 5. משטחים את התערובת בתבנית מלבנית או ריבועית, ומקפיאים למספר שעות לפחות. המסה צריכה להיות בעובי של 2 סנטימטרים.
      • 6. מוציאים מהמקפיא, חותכים לריבועים של 2X2, ומסדרים על נייר אפיה בצורה מרווחת. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. בסיום האפייה, העוגיות עדיין רכות במרכזן. נותנים להן להתקרר לפני שמנתקים אותן מהתבנית, אורזים יפה ומכניסים למשלוח המנות.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -