- 1. מקציפים את הביצים והסוכר בקערה עם וו גיטרה.
-
- 2. בסיר קטן ממיסים חמאה ושוקולד מריר. מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף הביצים.
-
- 3. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים, ומוסיפים אותם בצורה הדרגתית למסה.
-
- 4. מוסיפים לקערת המיקסר גם שוקולד קצוץ מ-2 סוגים, ומערבבים עד לאיחוד המסה.
-
- 5. משטחים את התערובת בתבנית מלבנית או ריבועית, ומקפיאים למספר שעות לפחות. המסה צריכה להיות בעובי של 2 סנטימטרים.
-
- 6. מוציאים מהמקפיא, חותכים לריבועים של 2X2, ומסדרים על נייר אפיה בצורה מרווחת. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. בסיום האפייה, העוגיות עדיין רכות במרכזן. נותנים להן להתקרר לפני שמנתקים אותן מהתבנית, אורזים יפה ומכניסים למשלוח המנות.