עוגיות פאדג' שוקולד "בייקרי"

את המסה המוכנה אפשר לשמור במקפיא עד חודשיים, כך שאם נופלים עליכם אורחי פתע, תמיד תוכלו להפתיע עם עוגיות ב-10 דקות אפייה

מתכון מאת: איתי אלמוג, מערכת וואלה!
עוגיות פאדג' שוקולד בייקרי

מצרכים

  • לכ-20 עוגיות:
  • 3 ביצים גדולות
  • 130 גרם (2/3 כוס) סוכר
  • 100 גרם חמאה
  • 385 גרם שוקולד מריר, 60% מוצקי קקאו
  • 40 גרם (1/4 כוס) אבקת קקאו
  • 90 גרם (2/3 כוס) קורנפלור
  • 2 גרם (כפית מחוקה) אבקת אפייה
  • 3 גרם (1/4 כפית) מלח
  • 140 גרם שוקולד חלב קצוץ
  • 100 גרם שוקולד מריר 60%, קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את הביצים והסוכר בקערה עם וו גיטרה.
  • 2. בסיר קטן ממיסים חמאה ושוקולד מריר. מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף הביצים.
  • 3. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים, ומוסיפים אותם בצורה הדרגתית למסה.
  • 4. מוסיפים לקערת המיקסר גם שוקולד קצוץ מ-2 סוגים, ומערבבים עד לאיחוד המסה.
  • 5. משטחים את התערובת בתבנית מלבנית או ריבועית, ומקפיאים למספר שעות לפחות. המסה צריכה להיות בעובי של 2 סנטימטרים.
  • 6. מוציאים מהמקפיא, חותכים לריבועים של 2X2, ומסדרים על נייר אפיה בצורה מרווחת. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. בסיום האפייה, העוגיות עדיין רכות במרכזן. נותנים להן להתקרר לפני שמנתקים אותן מהתבנית, אורזים יפה ומכניסים למשלוח המנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully