- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2.מערבבים היטב את החמאה הרכה עם שני סוגי הסוכר, עד לקבלת קרם חלק. אפשר להיעזר בוו גיטרה של המיקסר.
-
- 3. מוסיפים את הביצים ואת תמצית הווניל וממשיכים לערבב.
-
- 4.מוסיפים את הקמח, הקורנפלור והמלח ומערבבים רק עד לקבלת עיסת בצק עוגיות אחידה. יש להיזהר מערבוב יתר.
-
- 5. מוסיפים שוקולד צ'יפס וטופי ומטמיעים בבצק בשניים-שלושה ערבובים (מומלץ לשמור חופן שוקולד וטופי בצד ולפזר למעלה עם היציאה מהתנור). משטחים בתבנית פאי משומנת חמאה, רצוי להרטיב מעט את הידיים ולשטח בעזרתן.
-
- 6. אופים 30 דקות עד שהשוליים משחימים והמרכז מקבל גוון זהוב, אבל עדיין רך במרכזו. מוציאים מהתנור, מפזרים את השוקולד צ'יפס והטופי ששמרנו בצד ומצננים.