פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט מנגולד של ננוצ'קה

      מסעדת ננוצ'קה הגרוזינית התמקצעה בשנים האחרונות בטיפול בירקות לאחר המעבר לטבעונות. הנה הגרסה שלה לסלט מנגולד

      4 מדרגים / 3.39 כוכבים

      סלטים במסעדת ננוצ'קה (נמרוד סונדרס)
      סלטים במסעדת ננוצ'קה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • מרכיבים ל-4 סועדים:
      • 3 חבילות מנגולד
      • 1 כפית כוסברה טחונה
      • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
      • 1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
      • 3 שיני שום קצוצות דק
      • 200 גרם אגוזי מלך טחונים גס
      • 100 מ"ל חומץ בין יין
      • תערובת אוצחו סונלי (תבלין גיאורגי נפוץ. ניתן להשיג בקלות בשוק לוינסקי בת"א או במעדניות המתמחות באוכל רוסי)
      • מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מפרידים את עלי המנגולד מהענפים וחולטים במים רותחים (על כל ליטר מים מוסיפים כפית מלח) למשך דקה. לאחר מכן סוחטים מעט ומצננים.
      • 2. לאחר שהעלים התקררו, קוצצים אותם דק ומניחים בקערה רחבה.
      • 3. מוסיפים את כל שאר המרכיבים לקערה, מערבבים ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -