וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט מנגולד של ננוצ'קה

מסעדת ננוצ'קה הגרוזינית התמקצעה בשנים האחרונות בטיפול בירקות לאחר המעבר לטבעונות. הנה הגרסה שלה לסלט מנגולד

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלטים במסעדת ננוצ'קה. נמרוד סונדרס
סלטים במסעדת ננוצ'קה

מצרכים למתכון

  • מרכיבים ל-4 סועדים:
  • 3 חבילות מנגולד
  • 1 כפית כוסברה טחונה
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • 1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • 200 גרם אגוזי מלך טחונים גס
  • 100 מ"ל חומץ בין יין
  • תערובת אוצחו סונלי (תבלין גיאורגי נפוץ. ניתן להשיג בקלות בשוק לוינסקי בת"א או במעדניות המתמחות באוכל רוסי)
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מפרידים את עלי המנגולד מהענפים וחולטים במים רותחים (על כל ליטר מים מוסיפים כפית מלח) למשך דקה. לאחר מכן סוחטים מעט ומצננים.
  • 2. לאחר שהעלים התקררו, קוצצים אותם דק ומניחים בקערה רחבה.
  • 3. מוסיפים את כל שאר המרכיבים לקערה, מערבבים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully