- 1.הקישואים: מסירים את קצוות הקישואים ומרוקנים את מרכזם בעזרת מכשיר ריקון. טיפ של אוסמה: מומלץ לרוקן את הקישואים בטמפ' החדר. קישואים קרים נוטים להישבר בעת הריקון.
- 2. מטגנים את הקישואים בשמן עמוק כ-3 דקות עד השחמה קלה. מומלץ לא לטגן את כולם יחד על מנת לא להוריד את טמפ' השמן. מקררים.
- 3.המילוי: במחבת ללא שמן מטגנים את הבצל עד הזהבה תוך ערבוב. ניתן להוסיף מעט מלח לזירוז התהליך.
- 4. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן יחד. לאחר שהבשר משחים מעט, מוסיפים את שמן הזית כך שיכסה את תערובת הבצל והבשר (אם צריך מוסיפים עוד שמן) וממשיכים לבשל על אש קטנה כמו קונפי כ-20 דקות עד שעה.
- 5. בתום הבישול מסננים את השמן (ניתן להשתמש בו במנות נוספות), מוסיפים את הצנוברים, מתבלים בבהרט ומוסיפים עוד מלח לפי הטעם. מצננים מעט.
- 6.מכינים את רוטב היוגורט: בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד להיספגות החמאה בקמח. מוסיפים את השמנת, ההל והזעפרן ומערבבים, מומלץ בעזרת מטרפה, עד הסמכה.
- 7. ברגע שמתחיל בעבוע סמיך בתוך הסיר מוסיפים את היוגורט, מערבבים ומבשלים יחד 2-3 דקות. מסירים מהאש. יש להיזהר לא לבשל את היוגורט יתר על המידה.
- 8.ההרכבה: ממלאים את הקישואים המטוגנים בתערובת הבשר והצנוברים, מניחים בתוך רוטב היוגורט ומבשלים יחד על אש נמוכה כ-5 דקות נוספות.