- 1.מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. קרם האפונה: מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח, חולטים את האפונה ל-2 דקות, מסננים ושוטפים מיד במים קרים.
- 3. טוחנים במעבד מזון את האפונה עם השמן, השום והמלח והפלפל לקרם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
- 4. הדגים: מושחים את נתחי הדג בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה.
- 5. מניחים מעל כל דג 2-3 פרוסות לימון ומכניסים לתנור למשך 10 דקות.
- 6. הצ'ימיצ'ורי והקייל: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הצ'ימוצי'רי ובמחבת עם שמן חם מטגנים את הקייל כ-3 דקות עד שהופך פריך ומעבירים לנייר סופג
- 7. ההגשה: מניחים על הצלחת מקרם האפונה, לצידו את פילה הפורל על הלימונים, מעליוו מעט צ'ימיצ'ורי טרי ואת עלי הקייל הפריכים.