וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק דגים לקוסקוס

בצל, תפוחי אדמה, עגבניות, קישואים ועוד שלל ירקות ותבלינים, שיוצרים יחד תבשיל נפלא

מתכון מאת: רוברט קלוגר, מערכת וואלה!

מרק דגים טונסאי לקוסקוס של רוברט קלוגר. דרור עינב
מרק דגים טונסאי לקוסקוס של רוברט קלוגר

מצרכים למתכון

  • שמן לטיגון
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 שיניי שום קצוצות דק
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית קימל טחון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 4 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לרבעים
  • חתיכת דלעת בגודל 2X2 ס"מ
  • 3 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות
  • 3 קישואים חתוכים לפרוסות עבות
  • 2 עגבניות קלופות חתוכות לרבעים
  • 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
  • 2 ק"ג דג לוקוס חתוך לסטייקים כולל הראש (או דג ים אחר כמו פרידה , מוסר או לברק)
  • 1 כף שטוחה מלח
  • להגשה:
  • קוסקוס

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב או סוטאז' מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד הזהבה.
  • 2. מנמיכים את האש, מוסיפים את השום והתבלינים מלבד המלח וממשיכים לטגן תוך ערבוב כשתי דקות נוספות.
  • 3. מוסיפים את כל הירקות וגרגרי החומוס, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
  • 4. מנמיכים את האש, מוסיפים את הדגים, מתבלים במלח ומבשלים כ-40 דקות.
  • 5. מוזגים את הדגים עם הירקות והמרק על קוסקוס ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully