פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק דגים לקוסקוס

      בצל, תפוחי אדמה, עגבניות, קישואים ועוד שלל ירקות ותבלינים, שיוצרים יחד תבשיל נפלא

      4 מדרגים / 3.65 כוכבים

      מרק דגים טונסאי לקוסקוס של רוברט קלוגר (דרור עינב)
      מרק דגים טונסאי לקוסקוס של רוברט קלוגר (דרור עינב)

      מצרכים

      • שמן לטיגון
      • 1 בצל בינוני קצוץ
      • 2 שיניי שום קצוצות דק
      • 1 כפית פפריקה חריפה
      • 1 כפית כורכום
      • 1 כפית קימל טחון
      • 1 כפית פלפל שחור
      • 4 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לרבעים
      • חתיכת דלעת בגודל 2X2 ס"מ
      • 3 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות
      • 3 קישואים חתוכים לפרוסות עבות
      • 2 עגבניות קלופות חתוכות לרבעים
      • 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
      • 2 ק"ג דג לוקוס חתוך לסטייקים כולל הראש (או דג ים אחר כמו פרידה , מוסר או לברק)
      • 1 כף שטוחה מלח
      • להגשה:
      • קוסקוס

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר רחב או סוטאז' מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד הזהבה.
      • 2. מנמיכים את האש, מוסיפים את השום והתבלינים מלבד המלח וממשיכים לטגן תוך ערבוב כשתי דקות נוספות.
      • 3. מוסיפים את כל הירקות וגרגרי החומוס, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
      • 4. מנמיכים את האש, מוסיפים את הדגים, מתבלים במלח ומבשלים כ-40 דקות.
      • 5. מוזגים את הדגים עם הירקות והמרק על קוסקוס ומגישים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -