מרק פירות ים

כמה קל להכין מרק פירות ים, כמו זה שהדייגים בחופי אנדלוסיה מכינים? ממש פשוט, וממש מהר: מסעדת "השקד" עם מתכון לארוחה משפחתית גדולה במיוחד.

מתכון מאת: מסעדת "השקד", מערכת וואלה!
מרק פירות ים.
מרק פירות ים

מצרכים

  • ל-3 מנות:
  • חצי ליטר ציר דגים
  • 18 יח' ראשי קלמרי
  • 18 יח' שרימפס
  • עגבנייה מרוסקת
  • 7 פרוסות עגבנייה
  • 4 שיני שום כתוש
  • גזר אחד פרוס לטבעות
  • פלפל רגיל/חריף פרוס לטבעות
  • בצל סגול פרוס לטבעות
  • טבעות דלורית
  • כף מיץ לימון סחוט טרי
  • מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מביאים את ציר הדגים יחד עם הגזר, הדלורית, הבצל, הפלפל והשום עד לריכוך.
  • 2. מכניסים למרק עגבנייה מרוסקת וכמה פרוסות עגבנייה, כף מיץ לימון ומביאים שוב לרתיחה למשך 5 ד'.
  • 3. אחרי הרתיחה השנייה מוסיפים למרק את הקלמרי, והשרימפס ומביאים שוב לרתיחה.
  • 4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגישים עם כוסברה קצוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully