וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק סרטנים

מתכון של השף אלון גונן, מסעדת אל-בריו

מתכון מאת: מערכת וואלה

מרק סרטנים של מסעדת אל בריו.
מרק סרטנים של מסעדת אל בריו

מצרכים למתכון

  • 20 סרטנים טריים חצויים ל 2 ומנוקים
  • 3 כפות שום קצוץ
  • 3 כפות ג'ינג'ר קצוץ
  • חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • חצי חבילת כוסברה קצוצה
  • 6 חוטי זעפרן
  • מלח גס
  • חצי כפית צ'ילי
  • 200 גרם חמאה
  • 1 גזר מגורד גס
  • 1 ראש סלרי מגורד גס
  • כף עלי טימין טריים
  • 2 ליטר מים רותחים
  • 1 בקבוק יין לבן יבש
  • 2 לימונים משומרים קצוצים דק

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עמוק ממיסים חמאה מוסיפים את הסרטנים ומטגנים עד שהם משנים את צבעם, כ 4 דקות.
  • 2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומערבבים עוד כשתי דקות.
  • 3. מוסיפים את היין ומכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה כעשר דקות ברתיחה.
  • 4. מוסיפים את המים ואת שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
  • 5. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לחצי.
  • 6. מוסיפים מלח ומעט צ'ילי גרוס . להגיש בקדרה יפה עם לחם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully