ברודטו מרק דגים מסורתי

אזור אברוצו שבאיטליה ידוע בזכות מאכלים רבים, אך הברודטו- הלא הוא מרק דגים מסורתי, הוא אולי הידוע שבהם. קבלו מתכון דרום איטלקי קלאסי.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מרק דגים. גרדה גלזר
מרק דגים

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 2 פילטים בורי מנוקים
  • 2 פילטים של דניס מנוקים
  • 4 דגי בקלה מפולטים קטנים (קוד, מרלוזה) מנוקים
  • 4 ברבוניות מנוקות ושטופות
  • 4 שרימפס בגודל בינוני (בווסטו משתמשים במנטיס שרימפ, הכלאה של שרימפ וסרטן שקשה להשיג בארץ)
  • 8 מולים שטופים במי מלח ומנוקים היטב מחול
  • 250 גרם צדפות שטופות היטב במי מלח ומנוקים היטב מחול
  • 1/2 דיונון גדול או שני קלמרי קטנים מנוקים ושטופים
  • שום חתוך גס
  • 200 מ"ל שמן זית כתית
  • 1 פלפל אדום
  • 6 עגבניות שרי
  • פלפל צ'ילי טרי (כמות לפי מידת החריפות הרצויה וחריפות הפלפל)

אופן ההכנה

  • 1. מאדים במחבת שמן זית פטרוזיליה ושום כ-15 דקות.
  • 2.מוסיפים את הדגים ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
  • 3.מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים עוד כ-15 דקות.
  • 4.מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully