- 1. בסיר עם חמאה מאדים בצל וכרישה רק עד ריכוך, מבלי שיחליפו צבע כ-5 דקות.
-
- 2. מוסיפים תפוחי אדמה, טימין, ציר עוף, שמנת וחלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה על סף רתיחה עד שתפוחי האדמה רכים.
-
- 3. טוחנים את המרק בבלנדר עד למרקם חלק, מסננים ושומרים בצד.
-
- 4. במחבת עם מעט שמן זית צורבים את פירות הים ומניחים בצד. באותה מחבת, צורבים את הנקניק קלות ושומרים בצד.
-
- 5. להגשה: מחממים את המרק ומוסיפים את המולים עד שהם "נפתחים".
-
- 6. בצלחת הגשה עמוקה - מוזגים את המרק ומניחים כמות שווה של פירות ים.
-
- 7. אפשר להגיש באגט קלוי לצד המנה ואת המרק הספציפי הזה, ניתן להגיש גם קר.