וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבב דגים וג'ינג'ר כבוש

מנה אסייאתית מענגת במיוחד, בעיקר בזכות הג'ינג'ר והנענע שנותנים לה גוון שונה. ארז קומורובסקי מראה כיצד מכינים קציצות דגים, קצת אחרת.

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, אולפני הרצליה

מצרכים למתכון

  • ל-5 מנות:
  • 1 ק"ג פילה דג ים נקי קצוץ דק
  • חצי כוס עירית קצוצה דק
  • 2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ דק
  • 2-3 כפות שמן זית
  • פלפל ירוק חריף מגולען קצוץ דק
  • מעט מלח ים גס
  • לסלט:
  • עלי בייבי בקצ'וי
  • עלי מיקרו סלק
  • כוס יוגורט סמיך
  • מיץ מלימון אחד
  • פלפל חריף
  • 1 כף קליפת לימון מגורדת
  • 2 כפות נענע קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה, לשים את כל חומרי הקבב לקבלת מסה אחידה.
  • 2. מניחים במקרר לשעה מכוסה בניילון נצמד.
  • 3. יוצרים את הקבבים ומניחים שוב במקרר מכוסה היטב לשעתיים.
  • 4. בינתיים מערבבים את היוגורט עם קליפת הלימון המגורדת והנענע, ומוסיפים מלח לפי הטעם.
  • 5. שוטפים ומייבשים את עלי הבייבי ומטפטפים מעל את מיץ הלימון. צורבים את הקבבים בגריל או בפלנצ'ה לוהטת.
  • 6. מניחים על העלים ומרטיבים במעט יוגורט מתובל. מגישים מיד.
  • קציצות דגים באיולי זעפרן

  • קבבוני טונה למנגל

  • קציצות דגים ברוטב לימוני צהוב

  • קציצות דגים ברוטב מטבוחה

  • קציצות טונה עסיסות בכריך

  • קציצות דגים משובחות

  • קציצות מרוקאיות עם נשמה

  • קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי

  • קציצות דגים

  • לביבות טונה ותירס

  • קציצות דגים על ראגו שעועית

  • קציצות טונה ברוטב מרוקאי

  • קציצות טונה-פלאפל

  • קציצות דגים עם זיתים שבורים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully