פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      קבב דגים וג'ינג'ר כבוש

      מנה אסייאתית מענגת במיוחד, בעיקר בזכות הג'ינג'ר והנענע שנותנים לה גוון שונה. ארז קומורובסקי מראה כיצד מכינים קציצות דגים, קצת אחרת.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • ל-5 מנות:
      • 1 ק"ג פילה דג ים נקי קצוץ דק
      • חצי כוס עירית קצוצה דק
      • 2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ דק
      • 2-3 כפות שמן זית
      • פלפל ירוק חריף מגולען קצוץ דק
      • מעט מלח ים גס
      • לסלט:
      • עלי בייבי בקצ'וי
      • עלי מיקרו סלק
      • כוס יוגורט סמיך
      • מיץ מלימון אחד
      • פלפל חריף
      • 1 כף קליפת לימון מגורדת
      • 2 כפות נענע קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1. בקערה, לשים את כל חומרי הקבב לקבלת מסה אחידה.
      • 2. מניחים במקרר לשעה מכוסה בניילון נצמד.
      • 3. יוצרים את הקבבים ומניחים שוב במקרר מכוסה היטב לשעתיים.
      • 4. בינתיים מערבבים את היוגורט עם קליפת הלימון המגורדת והנענע, ומוסיפים מלח לפי הטעם.
      • 5. שוטפים ומייבשים את עלי הבייבי ומטפטפים מעל את מיץ הלימון. צורבים את הקבבים בגריל או בפלנצ'ה לוהטת.
      • 6. מניחים על העלים ומרטיבים במעט יוגורט מתובל. מגישים מיד.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -