מתכונים חמים

סביצ'ה שורשים מעל ברוסקטה

השף אסף זילברשטיין ממסעדת ריפאבליק מלמד כיצד להכין סביצ'ה ומוסיף לקוביות הדג הטריות, ירקות שורש עונתיים ובוטנים קצוצים ומניח מעל לחם קלוי

מתכון מאת: אסף זילברשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

סביצ'ה עם ירקות שורש

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: עבור 2 מנות (ניתן להכפיל כמויות לפי הצורך)
  • לסביצה:
  • 140 גרם פילה דג לבן (מוסר, דניס, אינטיאס מקומי וכו') ללא עור
  • 1/4 בצל סגול קצוץ
  • 1/4 קולורבי קצוץ
  • 1/2 שומר טרי פרוס דק דק
  • 3-4 צנוניות פרוסות דק
  • 2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק
  • 2 כפות בוטנים קלויים קצוצים דק (ללא קליפה)
  • 1 לימון סחוט למיץ
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט צ'ילי קצוץ דק (לפי הטעם)
  • להגשה:
  • 2 פרוסת לחם מחמצת או לבן (או 4-5 פרוסות באגט)
  • עוד קצת בוטנים קצוצים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. קולים את פרוסות הלחם בטוסטר בתנור או על מחבת.
  • 2. חותכים את פילה הדג לקוביות גסות.
  • 3. בקערה מערבבים את קוביות הדג עם הבצל הסגול, הקולרבי הקצוץ, הצנוניות, הבצל הירוק, השומר והבוטנים הקצוצים יחד עם מיץ הלימון, השמן, הצי'לי, המלח והפלפל.
  • 4. מניחים על כל צלחת ברוסקטה (הלחם הקלוי), מעליה מניחים מסביצ'ה הדג וירקות השורש, מקשטים במעט בוטנים קלויים קצוצים ומזלפים שמן זית. מגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully