וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה שורשים מעל ברוסקטה

השף אסף זילברשטיין ממסעדת ריפאבליק מלמד כיצד להכין סביצ'ה ומוסיף לקוביות הדג הטריות, ירקות שורש עונתיים ובוטנים קצוצים ומניח מעל לחם קלוי

מתכון מאת: אסף זילברשטיין, מערכת וואלה

סביצ'ה עם ירקות שורש. דרור עינב
סביצ'ה עם ירקות שורש

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 2 מנות (ניתן להכפיל כמויות לפי הצורך)
  • לסביצה:
  • 140 גרם פילה דג לבן (מוסר, דניס, אינטיאס מקומי וכו') ללא עור
  • 1/4 בצל סגול קצוץ
  • 1/4 קולורבי קצוץ
  • 1/2 שומר טרי פרוס דק דק
  • 3-4 צנוניות פרוסות דק
  • 2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק
  • 2 כפות בוטנים קלויים קצוצים דק (ללא קליפה)
  • 1 לימון סחוט למיץ
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט צ'ילי קצוץ דק (לפי הטעם)
  • להגשה:
  • 2 פרוסת לחם מחמצת או לבן (או 4-5 פרוסות באגט)
  • עוד קצת בוטנים קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. קולים את פרוסות הלחם בטוסטר בתנור או על מחבת.
  • 2. חותכים את פילה הדג לקוביות גסות.
  • 3. בקערה מערבבים את קוביות הדג עם הבצל הסגול, הקולרבי הקצוץ, הצנוניות, הבצל הירוק, השומר והבוטנים הקצוצים יחד עם מיץ הלימון, השמן, הצי'לי, המלח והפלפל.
  • 4. מניחים על כל צלחת ברוסקטה (הלחם הקלוי), מעליה מניחים מסביצ'ה הדג וירקות השורש, מקשטים במעט בוטנים קלויים קצוצים ומזלפים שמן זית. מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully