- 1.בקערה מערבבים בעזרת הידיים את הקמח עם השמרים, הסוכר, המים והמלח.
- 2. לשים את הבצק עד לקבלת בצק רך אבל לא דביק, אם הוא דביק יש להוסיף מעט קמח.
- 3. מכסים במגבת ומתפיחים התפחה קצרה של 30 דקות.
- 4. יוצקים לתוך תבנית שמן בגובה 2 ס"מ. יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדור פינג פונג ומניחים בתבנית עם השמן למנוחה נוספת בת 30 דקות.
- 5. משמנים את משטח העבודה, מניחים כדור ופותחים אותו בעזרת כפות הידיים לעובי דק במיוחד, כמעט שקוף. מכינים עוד 2-3 כדורים פתוחים לעלים דקים.
- 6. במחבת עם קצת שמן מניחים את העלה הפתוח. כשמזהיב בצד אחד הופכים ומניחים מעליו עלה פתוח נוסף, הופכים, מטגנים וחוזר חלילה עד שמתקבלת ערימה של 15-20 מופלטות ומתחילים מהתחלה ערימה חדשה. במקביל כל הזמן פותחים עוד ועוד כדורים לעלים.
- 7. מורחים על כל מופלטה חמאה ודבש ומקפלים או מגלגלים. מסדרים על צלחת הגשה או מגש.