- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 2. הדג: חותכים את הדג ל-12 'אצבעות' בעובי 2 ס"מ ובאורך 8 ס"מ במשקל של בערך 50 גרם האחת.
- 3. הבלילה: טורפים בעזרת מזלג או מטרפה ידנית את הביצים עם חרדל, מלח, פלפל ופפריקה בקערה.
- 4. מוסיפים את אצבעות הדג לקערת הביצים המתובלת ומשקשקים אותה מעט כך שהנתחים יכוסו היטב בתערובת.
- 3.הציפוי: מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן והאורגנו. טובלים כל נתח בתערובת הציפוי עד שהיא מכוסה לחלוטין מכל הכיוונים.
-
- 4.האפייה: מסדרים את הנתחים המצופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור החם ואופים 15 דקות עד להזהבה.
- 5. מגישים עם אורז או תפוחי אדמה אפויים וסלט.