וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אצבעות סלמון

נתחי סלמון אפויים בציפוי פריך וזהוב של פירורי לחם ופרמזן

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

אצבעות סלמון פריכות. נמרוד סונדרס,
אצבעות סלמון פריכות/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 4 מנות
  • 600 גרם פילה סלמון או קוד ללא עור ואדרות
  • לבלילה:
  • 2 ביצים
  • 1 כפית חרדל
  • מלח ופלפל
  • 1 כפית פפריקה
  • לציפוי:
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 3 כפות פרמזן מגוררת דק
  • 1 כפית אורגנו

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. הדג: חותכים את הדג ל-12 'אצבעות' בעובי 2 ס"מ ובאורך 8 ס"מ במשקל של בערך 50 גרם האחת.
  • 3. הבלילה: טורפים בעזרת מזלג או מטרפה ידנית את הביצים עם חרדל, מלח, פלפל ופפריקה בקערה.
  • 4. מוסיפים את אצבעות הדג לקערת הביצים המתובלת ומשקשקים אותה מעט כך שהנתחים יכוסו היטב בתערובת.
  • 3.הציפוי: מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן והאורגנו. טובלים כל נתח בתערובת הציפוי עד שהיא מכוסה לחלוטין מכל הכיוונים.
  • 4.האפייה: מסדרים את הנתחים המצופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור החם ואופים 15 דקות עד להזהבה.
  • 5. מגישים עם אורז או תפוחי אדמה אפויים וסלט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully