סלט טבולה רענן
יוסף זוזו חנא ממסעדת מגדלנה במתכון לסלט טבולה רענן עמוס עשבי תיבול
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 60 גרם (1/2 כוס) בורגול
- 3 צרורות פטרוזיליה
- צרור נענע מופרד לעלים
- 5-6 יח' בצל ירוק
- 3 עגבניות קצוצות דק
- 60 גרם צנוברים
- כוס גרעיני רימון (רשות)
- 60 גרם שקדים קצוצים
- 40 גרם (2 כפות) כמון
- 30 גרם (3 כפות) סומאק
- מיץ לימון בנדיבות
- שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
- 1. שוטפים את הבורגול ומשרים בקערה עם מים פושרים עד ריכוך ומסננים.
- 2. קוצצים את כל הירק ומערבבים יחד עם הבורגול, הצנוברים, השקדים, גרגרי הרימון, התבלינים, מיץ הלימון ושמן הזית.