סלט סלק מצוי עם שעועית מש

עלי הסלק מכילים ויטמינים רבים סיבים והינם אורגניים אם אוספים אותם במקום רחוק מזיהום או כביש.

מתכון מאת: שרה גולד, מערכת וואלה!
סלק מצוי בתבשיל מש. שרה גולד,
סלק מצוי בתבשיל מש(צילום: שרה גולד)

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • כוס שעועית מש מבושלת לאחר ששרתה במים כ 12 שעות - אין צורך בבישול ארוך
  • בצל גדול קצוץ לקוביות
  • 5 שיני שום חתוכות
  • שמן זית
  • עגבניות שרי חצויות
  • עלי מנגולד או עלי) סלק מצוי (גדל בר בחורף במקומות רבים (או עלי תרד, או תערובת - שטופים וחתוכים לרצועות
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מאדים את הבצל והשום עם מעט שמן זית ומים, כ 10 דקות.
  • 2. מוסיפים את העלים ומערבבים עד שהעלים מתחילים לאבד את צורתם כ 5-10 דקות. מכבים את האש.
  • 3. מוסיפים את השעועית, ואת העגבניות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אפשר לאכול חם או בטמפרטורת החדר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully