- 1. הכנת הבלילה: מערבבים את כל חומרי הבלילה עד שנוצרת בלילה בעלת מרקם נוזלי עד סמיך. רצוי להיעזר במטרפה. מניחים בצד.
- 2. בודקים שהדגים נקיים, בלי עור ובלי עצמות וחותכים לחצי או לאצבעות עבות.
- 3. בצלחת עמוקה מערבבים קמח, פפריקה, מלח ופלפל שחור.
- 4. מחממים סיר או מחבת עם שמן עמוק.
- 5. מצפים את הדגים שחתכנו בקערת הקמח, מנערים משאריות וטובלים בבלילת הטמפורה, כך שיצופו בבלילה מכל הצדדים.
- 6. מניחים את הדגים הטבולים בטמפורה בזהירות בשמן החם ומטגנים עד שהם מזהיבים מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג ומגישים מייד לצד צ'יפס ורוטב טרטר או מיונז.