- 1 .הכנת הרוטב: מטגנים במחבת עם מעט שמן את השום הכתוש ושורש הכוסברה כדקה, שתיים עד הזהבה.
- 2. מוסיפים למחבת את שאר התבלינים היבשים וקולים יחד כ-4 דקות נוספות.
- 3. בסיר מקרמלים את טבעות סוכר הדקלים עד לצבע חום בהיר, יוצקים את המים ומגבירים את האש.
- 4. מוסיפים את התבלינים הקלויים מהמחבת לתוך הנוזל שבסיר ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית.
- 5. יוצקים לסיר סויה שחורה וסויה בהירה, מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומוסיפים את הטופו המטוגן ופטריות השיטאקה. מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
- 6.הרכבת המנה: בזמן הבישול מחממים שמן במחבת ומטגנים את השום הקצוץ לדקה עד כדי הזהבה, ומקררים בצד.
- 7. חולטים את האטריות המושרות במים רותחים כ-8-10 שניות, מסננים ומעבירים ל-4 קערות הגשה. מוסיפים להן מעט מהשום והשמן מהמחבת ומערבבים.
- 8. חולטים את הפאק צ'וי, המורנינג גלורי והנבטים כ-10 שניות ומניחים לצד האטריות.
- 9. מוציאים את פטריות השיטאקה מהתבשיל, פורסים לרצועות ומניחים על האטריות יחד עם כמה קוביות טופו מהתבשיל ו- 2 כפות מנוזל התבשיל.
- 10. קוצצים דק את הבצל הירוק והכוסברה ומפזרים יחד עם הבוטנים השבורים מעל הכל.