- 1. לתוך קערה שוברים את השוקולד לקוביות, מוסיפים את השמן וממיסים באחת משתי דרכים: במיקרו- מכניסים ל-30 שניות מערבבים ושוב ל-30 שניות עד לקבלת קרם חלק או בבן מארי - מניחים את הקערה עם השוקולד והשמן מעל סיר קטן מעלה אדים ומערבבים מידי פעם עד שהכל נמס.
- 2. בינתיים שופכים את הדגנים המלאים לתוך קערה גדולה. אפשר לשים רק סוג אחד או לערבב כמה יחד.
- 3. יוצקים עליהם את השוקולד המומס עם השמן ומערבבים.
- עד שכל הדגנים מצופים בשוקולד.
- 4. מסדרים על מגש או תבנית עטרות נייר (מנג'טים) ולתוכן מכניסים כף מתערובת הדגנים והשוקולד. ניתן להיעזר בכף נוספת.
- 5. מכניסים למקרר להתמצקות. לאחר מכן ניתן להעביר לכלי עם מכסה ולאחסן במקרר עד שמתחסל.