וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חטיפי שוקולד ודגנים

רויטל אדמוני מעניקה מתכון שימושי במיוחד לחופש הגדול : פינוקי דגנים מלאים ושוקולד שמכינים עם הילדים

מתכון מאת: מערכת וואלה

חטיפי דגנים מלאים ושוקולד. דרור עינב
חטיפי דגנים מלאים ושוקולד

מצרכים למתכון

  • 3 כוסות דגני בוקר מלאים ללא סוכר כמו פצפוצי אורז תפוח מלא או ברנפלקס
  • 200 גרם שוקולד מריר (רצוי עם לפחות 60 אחוז מוצקי קקאו)
  • 1 כף שמן קוקוס

אופן ההכנה

  • 1. לתוך קערה שוברים את השוקולד לקוביות, מוסיפים את השמן וממיסים באחת משתי דרכים: במיקרו- מכניסים ל-30 שניות מערבבים ושוב ל-30 שניות עד לקבלת קרם חלק או בבן מארי - מניחים את הקערה עם השוקולד והשמן מעל סיר קטן מעלה אדים ומערבבים מידי פעם עד שהכל נמס.
  • 2. בינתיים שופכים את הדגנים המלאים לתוך קערה גדולה. אפשר לשים רק סוג אחד או לערבב כמה יחד.
  • 3. יוצקים עליהם את השוקולד המומס עם השמן ומערבבים.
  • עד שכל הדגנים מצופים בשוקולד.
  • 4. מסדרים על מגש או תבנית עטרות נייר (מנג'טים) ולתוכן מכניסים כף מתערובת הדגנים והשוקולד. ניתן להיעזר בכף נוספת.
  • 5. מכניסים למקרר להתמצקות. לאחר מכן ניתן להעביר לכלי עם מכסה ולאחסן במקרר עד שמתחסל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully