פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חטיפי שוקולד ודגנים

      רויטל אדמוני מעניקה מתכון שימושי במיוחד לחופש הגדול : פינוקי דגנים מלאים ושוקולד שמכינים עם הילדים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      חטיפי דגנים מלאים ושוקולד (דרור עינב)
      חטיפי דגנים מלאים ושוקולד (דרור עינב)

      מצרכים

      • 3 כוסות דגני בוקר מלאים ללא סוכר כמו פצפוצי אורז תפוח מלא או ברנפלקס
      • 200 גרם שוקולד מריר (רצוי עם לפחות 60 אחוז מוצקי קקאו)
      • 1 כף שמן קוקוס

      אופן ההכנה

      • 1. לתוך קערה שוברים את השוקולד לקוביות, מוסיפים את השמן וממיסים באחת משתי דרכים: במיקרו- מכניסים ל-30 שניות מערבבים ושוב ל-30 שניות עד לקבלת קרם חלק או בבן מארי - מניחים את הקערה עם השוקולד והשמן מעל סיר קטן מעלה אדים ומערבבים מידי פעם עד שהכל נמס.
      • 2. בינתיים שופכים את הדגנים המלאים לתוך קערה גדולה. אפשר לשים רק סוג אחד או לערבב כמה יחד.
      • 3. יוצקים עליהם את השוקולד המומס עם השמן ומערבבים.
      • עד שכל הדגנים מצופים בשוקולד.
      • 4. מסדרים על מגש או תבנית עטרות נייר (מנג'טים) ולתוכן מכניסים כף מתערובת הדגנים והשוקולד. ניתן להיעזר בכף נוספת.
      • 5. מכניסים למקרר להתמצקות. לאחר מכן ניתן להעביר לכלי עם מכסה ולאחסן במקרר עד שמתחסל.

      עוד מתכוני שוקולד

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -