- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. ממיסים שוקולד, שמן וחמאה בקערה מעל מים חמים ומערבבים למרקם חלק. את התערובת שנוצרה מצננים לטמפרטורת החדר.
-
- 3. מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה.
-
- 4. מערבלים במיקסר עם וו גיטרה ביצים וסוכר לקרם בהיר ואוורירי.
-
- 5. מוסיפים לקערת המיקסר שוקולד מומס ומערבלים עד לקבלת מרקם חלק.
-
- 6. מוסיפים תערובת קמח וחלב ומערבלים שוב למרקם חלק.
-
- 7. יוצקים לתבנית מיני קאפקייקס מרופדת בעטרות נייר ואופים כ-12 דקות עד שפני הקאפקייקס יציבים.
-
- 8. לזיגוג: מרתיחים שמנת בסיר קטן ובמקביל ממיסים שוקולד מעל קערה עם מים חמים.
-
- 9. יוצקים את השמנת על השוקולד בהדרגה, שליש מהכמות בכל פעם, ומערבבים בעזרת מטרפה.
-
- 10. מוסיפים את סירופ התירס והחמאה ומערבבים למרקם חלק.
-
- 11. מעבירים למקרר עד שהקרם קשה מספיק לזילוף.
-
- 12. להרכבה: מעבירים את הזיגוג המוכן לשק זילוף ומזלפים מעל הקאפקייקס.
-
- 13. את הקאפקייקס ניתן לעטר לאחר מכן בשבבי קוקוס, שוקולד לבן, בוטנים, או כל עיטור אחר.