סלט בוראטה צבעוני
לירז שדה ממסעדת בראסרי עין כרם בירושלים מעניקה מתכון לסלט פשוט אך ממזרי של עלים ירוקים, פירות, סלק וגבינת בוראטה איטלקית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל2-4 מנות
- 1 גבינת בוראטה (להשיג במעדניות ובחנויות המתמחות)
- 2 כוסות עלי בייבי תרד
- פירות לבחירה: סברס חתוך לפרוסות / 3 תאנים פרוסות / תותים / נקטרינה אחת פרוסה
- 1/2 כוס ענבים חצויים
- 1/2 סלק מבושל במים עד לריכוך, חתוך לקוביות
- 6 עגבניות שרי חתוכות
- לרוטב
- 1 כפית דבש שטוחה
- 4 כפות שמן זית
- 1/2 כפית חרדל
- תכולה של פסיפלורה אחת טרייה וקלופה
אופן ההכנה
- 1. להכנת הרוטב: מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה ומוסיפים לו שמן זית בזילוף איטי.
- 2. מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומזלפים את הרוטב מעל.