סלט בוראטה צבעוני

לירז שדה ממסעדת בראסרי עין כרם בירושלים מעניקה מתכון לסלט פשוט אך ממזרי של עלים ירוקים, פירות, סלק וגבינת בוראטה איטלקית

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלט בוראטה במסעדת בראסרי עין כרם. דרור עינב
סלט בוראטה במסעדת בראסרי עין כרם

מצרכים

  • ל2-4 מנות
  • 1 גבינת בוראטה (להשיג במעדניות ובחנויות המתמחות)
  • 2 כוסות עלי בייבי תרד
  • פירות לבחירה: סברס חתוך לפרוסות / 3 תאנים פרוסות / תותים / נקטרינה אחת פרוסה
  • 1/2 כוס ענבים חצויים
  • 1/2 סלק מבושל במים עד לריכוך, חתוך לקוביות
  • 6 עגבניות שרי חתוכות
  • לרוטב
  • 1 כפית דבש שטוחה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית חרדל
  • תכולה של פסיפלורה אחת טרייה וקלופה

אופן ההכנה

  • 1. להכנת הרוטב: מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה ומוסיפים לו שמן זית בזילוף איטי.
  • 2. מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומזלפים את הרוטב מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully