פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט בוראטה צבעוני

      לירז שדה ממסעדת בראסרי עין כרם בירושלים מעניקה מתכון לסלט פשוט אך ממזרי של עלים ירוקים, פירות, סלק וגבינת בוראטה איטלקית

      2 מדרגים / 3.33 כוכבים

      סלט בוראטה במסעדת בראסרי עין כרם (דרור עינב)
      סלט בוראטה במסעדת בראסרי עין כרם (דרור עינב)

      מצרכים

      • ל2-4 מנות
      • 1 גבינת בוראטה (להשיג במעדניות ובחנויות המתמחות)
      • 2 כוסות עלי בייבי תרד
      • פירות לבחירה: סברס חתוך לפרוסות / 3 תאנים פרוסות / תותים / נקטרינה אחת פרוסה
      • 1/2 כוס ענבים חצויים
      • 1/2 סלק מבושל במים עד לריכוך, חתוך לקוביות
      • 6 עגבניות שרי חתוכות
      • לרוטב
      • 1 כפית דבש שטוחה
      • 4 כפות שמן זית
      • 1/2 כפית חרדל
      • תכולה של פסיפלורה אחת טרייה וקלופה

      אופן ההכנה

      • 1. להכנת הרוטב: מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה ומוסיפים לו שמן זית בזילוף איטי.
      • 2. מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומזלפים את הרוטב מעל.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -