מתכונים חמים

דגים ממולאים פטרוזיליה ושקדים

הבשלנית יפית פרץ מעכו, משתפת אותנו במתכון לדגים במילוי פרוסות שקדים ופטרוזיליה

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

דגים ממולאים פטרוזיליה ושקדים

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: עבור 4-6 סועדים
  • מצרכים:
  • 4 דגים שלמים נקיים (דניס, מוסר, לברק ואפילו פורל)
  • 200 גרם שקדים פרוסים
  • צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות מלח ים
  • 12 כפות שמן זית כתית
  • 6 כפות מיץ לימון
  • קורט פלפל שחור
  • 4 לימונים פרוסים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור- ל-200 מעלות.
  • 2. מכינים שתי צלוחיות: אחת עם עלי הפטרוזיליה הקצוצים והשקדים ובשנייה מערבבים את המלח, מיץ הלימון, שמן זית והפלפל השחור.
  • 3. מברישים את הדגים היטב בתערובת השמן והתבלינים מבחוץ ומבפנים ומניחים אותם פתוחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  • 4. ממלאים את תערובת השקדים והפטרוזיליה בבטן הדג, סוגרים ומניחים מעל את פרוסות הלימון.
  • 4. מכניסים לתנור החם ל-20 דקות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully