פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      דגים ממולאים פטרוזיליה ושקדים

      הבשלנית יפית פרץ מעכו, משתפת אותנו במתכון לדגים במילוי פרוסות שקדים ופטרוזיליה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דגים ממולאים פטרוזיליה ושקדים (נמרוד סונדרס)
      דגים ממולאים פטרוזיליה ושקדים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • כמות: עבור 4-6 סועדים
      • מצרכים:
      • 4 דגים שלמים נקיים (דניס, מוסר, לברק ואפילו פורל)
      • 200 גרם שקדים פרוסים
      • צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
      • 2 כפות מלח ים
      • 12 כפות שמן זית כתית
      • 6 כפות מיץ לימון
      • קורט פלפל שחור
      • 4 לימונים פרוסים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור- ל-200 מעלות.
      • 2. מכינים שתי צלוחיות: אחת עם עלי הפטרוזיליה הקצוצים והשקדים ובשנייה מערבבים את המלח, מיץ הלימון, שמן זית והפלפל השחור.
      • 3. מברישים את הדגים היטב בתערובת השמן והתבלינים מבחוץ ומבפנים ומניחים אותם פתוחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
      • 4. ממלאים את תערובת השקדים והפטרוזיליה בבטן הדג, סוגרים ומניחים מעל את פרוסות הלימון.
      • 4. מכניסים לתנור החם ל-20 דקות.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -